SADEF Bir Acılı Annenin Daha Sesine Ses Verdi

SADEF Bir Acılı Annenin Daha Sesine Ses Verdi
‘Bu acı hepimizin’

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, ATV’de canlı yayımlanan Esra Erol’un proğramında günlerdir gözyaşı döken acılı annenin feryadına sessiz kalmadı.

Eşi tarafından çocuğu elinden alınarak sokağa atılan genç anne Samsunlu Burcu’nun yardımına SADEF yetişti.

Günlerdir acısını paylaşan ve çocuğuna kavuşmak için feryat eden acılı annenin sesine ses veren SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, Esra Erol’un destekleriyle çocuğuna kavuşan genç anneye müjdeli haberi canlı yayında verdi.

Genç ve acılı anne Burcu’nun mağduriyetini Esra Erolun proğramında gördükten sonra canlı yayına bağlanarak ‘SADEF olarak her türlü desteği vermeye hazırız’ diyen Baş, ”Daha 19 yaşında böylesi acımasız bir süreci yaşamak zorunda bırakılmış bir genç annemizin acısına sessiz kalamazdık’ dedi.

“19 yaşındaki genç kardeşimizin yaşadıkları SADEF ailesi olarak bizleri çok üzdü” diyen Baş, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Genç yaşta evladı elinden alınarak sokağa atılan bir anneyi ekranlarda görünce çok üzüldük. Allah hiçbir anneye, hiçbir kadına böyle bir acı yaşatmasın. Biz SADEF ailesi olarak bu genç kardeşimize Samsun’da bir iş, bir yıllık kirası ödenen ve eşyaları alınıp-yerleştirilmiş bir yer sağlayarak destek olmak, acısını bir nebze de olsun dindirmek istiyor. Ben konuyla ilgili gerekli talimatları verdim. Arkadaşlarımız hemen gereğini yapacaklar.”

Başın telefon konuşmasının ardından Esra Erol’un çok teşekkür ettiği ve yüreğinize sağlık dediği Yıldıray Baş’a acılı anne de “Ne kadar teşekkür etsem azdır. Çok sağolun” diyerek mutluluğunu belirtti.

Bunları da sevebilirsiniz