SADEF’DEN TRAKYA BÖLGE İSTİŞARE TOPLANTISİ

 

Türkiye Sadef Trakya Bölge Başkanlığının organize ettiği buluşma ve istişare toplantısına Genel Başkan Yıldıray Baş, yönetim kurulu ile katılım sağladı.

Trakya Bölge Başkanı Ayhan Uysal ve ekibinin organize ettiği kahvaltılı programda; Siyasi Parti Temsilcileri ve bölgede önde gelen iş insanları ile bir araya gelindi ve geniş çaplı bir katılım sağlandı.

Basın mensuplarının da hazır bulunduğu toplantıda Samsunu ve bölgede yaşayan hemşehrilere yönelik Siyasi ve yöresel faaliyetlerin gündemi hususunda istişarelerde bulunuldu.
Oldukça verimli geçen programa;

Saray Belediye Başkanına vekaleten Başkan yard. Fuat Ünal, Akparti İlçe Başkanı Samet Derviş, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Akın Aytaç, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan yard.Abdül Taşyasan, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Yusuf Duman, Akparti Kapaklı İlçe Başkan yard. Durmuş Sağdıç, Deva Partisi ilçe Başkanı Tarık Atansoy, Genç Parti İlçe Başkanı Vedat Ünlü, İyi Parti İlçe Başkan Yard. İsa Dinçer, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Özen, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Görkem Bayar, Saray Emlakçılar Dernek Başkanı Erdinç Aksoy, Kapaklı Belediye Meclis üyeleri Adem Sekmen, ibrahim Aktürk, Mustafa Önder, Çerkezköy Samsunlular Dernek Başkanı Hasan Saraçoğlu, Kapaklı Samsunlular Dernek Başkanı Mehmet Aktaş, Kapaklı Vezirköprülüler Dernek Başkanı Enes Yıldız, Vezirköprü Kunduz Güreşleri Atasporu Ağası Bilal Acar, Saray Samsunlular Derneği Kurucu Başkanı Türkiye Sadef Denetleme Kurulu Başkanı İlyas Uysal, iş insanı dönem Sadef Genel Başkan yard. Hasan Acar, iş insanı Dönem Sadef Genel Başkan yard. Zafer Çalışkan, İş insanı Mehmet Öğütçü, iş insanı Rüştü Zeytinli ve Sadef üyesi Dernek üyeleri de katılım sağladı.

Toplantı Programına; Türkiye Sadef Genel Başkan Vekili Halit Katı, Genel Sekreter İbrahim Deniz, Tanıtım Medya ve Siyasi İşler Başkanı Erdem Başaran, Mali İşler Başkanı İbrahim Doğan, Genel Başkan yard. Fatih Zeybek, Arge Başkanı Davut Genç, Genel Başkan Yardımcıları Muhammet Çetin, Muhammet Beşirli, Disiplin Kurulu Başkanı Dr. Ayhan Şahin, Denetleme Kurulu Başkanı İlyas Uysal, Yönetim Kurulu üyeleri; Nami Özler, Terder Başkanı Sadef Yönetim Kurulu üyesi Uğur Baş, Sadef üyesi (İstanbul Samsun Termeliler Derneği) Terder Başkan Vekili Sefa Ak, Terder Genel Sekreteri Osman Akkaya da teşrif ederek Bölge Başkanı Ayhan Uysal’ı yanlız bırakmadılar.

Program sunumunu Türkiye Sadef Basın Medya ve Siyasi İşler Başkanı Erdem Başaran’ın organize ettiği toplantı gündeminde Siyasi Parti Temsilcileri ve misafirlere tek tek mikrofon vererek Samsun konuşuldu. Siyasi ve Yöresel faaliyet konuları istişare edildi. Bölgede nüfus sıralamasında en üst sıralarda olunduğu gerçeği ile önümüz dönemlerde Samsunlu hemşehriler ile daha yakın çalışmalar yapılacağı hususunda fikir alışverişlerinde bulunuldu. Siyasi Parti temsillerinin her zaman Samsunlu Hemşehrilerinin yanında olduğu, Siyasi ve sosyal etkinlik alanlarında birlikte hareket etme sözlerininde verildiği güzel bir danışma toplantısı oldu.

Başarılı çalışmalarından dolayı Türkiye Sadef Genel Sekreteri İbrahim Deniz Trakya Bölge Başkanı Ayhan Uysal’a plaket takdim ederek kendilerini onurlandırdı.

Türkiye Sadef Genel Başkanı Yıldıray Baş ise katkı ve çalışmalarından ötürü Denetleme Kurulu Başkanı, aynı zamanda Saray Samsunlular Kurucu Dernek Başkanı İlyas Uysal’a plaket takdim ederek kendisine destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Denetleme Kurulu Başkanı İlyas Uysal ise uzun yıllar sivil toplum kuruluşlarına verdiği emek ve katkılarından dolayı, hemşehri ve dostluk kavramının daha da bütünleşmesi adına Sadef Genel Başkanı Yıldıray Baş’a teşekkür plaketi takdim etti.

Güzel bir ortamda, çok verimli geçen program sonrası dilek ve temenniler ile toplantı gündemine son verildi.

Bunları da sevebilirsiniz