SAĞLIKLI YAŞAM ETKİNLİĞİNE BAYANLARDAN ÜST DÜZEY İLGİ

Bafra Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sağlıklı Yaşam Etkinliği’ne, Bafralı bayanların ilgisi her geçen yıl artıyor.

Uzman antrenörler tarafından uygulanan sağlıklı yaşam etkinliğinden faydalanan bayan sayısı 100’ün üzerine çıktı. Etkinliğe katılım için ise kayıtlar devam ediyor.

Toplumun her kesiminden gelen talepleri büyük bir hassasiyetle değerlendiren Bafra Belediyesi, bayanların isteklerine de duyarsız kalmayarak uygulamaya başladığı Sağlıklı Yaşam Etkinliği kapsamında; step, aerobik ve platesdersleri ücretsiz olarak veriliyor.

Sağlıklı bir yaşam için son derece modern ekipmanlar ve deneyimli antrenörler Özgür Kara ve Dilşad Hızarcı eşliğinde gerçekleştirilen aktivitelere katılan Bafralı bayanlar sunulan hizmetten oldukça mutlu.

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma Günleri 10.00-11.00,12.00-13.00 ve 13.00-14.00 saatleri arasında gruplar halinde verilen sağlıklı yaşam dersleri eski kapalı spor salonunda gerçekleşiyor.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bayanlara yönelik sağlıklı yaşam etkinliklerimize gösterilen ilgi bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Onlardan gelen talepler üzerine benzer etkinlikleri her yıl hayata geçirmek için gayret sarf ediyoruz Bu yıl da dikkat çekici bir katılım var. Görevli arkadaşlarımız gelen yeni talepleri de değerlendiriyor” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz