SAĞLIKLI YAŞAM ETKİNLİĞİNE İLGİ BÜYÜK

Bafra Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sağlıklı yaşam etkinliğine, Bafralı bayanların ilgisi dikkat çekici boyutlara ulaştı.

 

Uzman antrenörler tarafından uygulanan sağlıklı yaşam etkinliğinden faydalanan bayan sayısı 200 ün üzerine çıktı.

 

Toplumun her kesiminden gelen talepleri büyük bir hassasiyetle değerlendiren Hamit Kılıç Başkanlığındaki Bafra Belediyesi, Bayanların isteklerine de duyarsız kalmayarak uygulamaya başladığı Sağlıklı Yaşam Etkinliği kapsamında; step, aerobik ve plates dersleri ücretsiz olarak veriliyor.

 

Sağlıklı bir yaşam için son derece modern ekipmanlar ve deneyimli antrenörler eşliğinde gerçekleştirilen aktivitelere katılan Bafralı bayanların sayısı 200’ün üzerinde.

 

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma Günleri 10.00-11.00,13.00-14.00 ve akşam 18.00-19.00 saatleri arasında 3 grup halinde verilen step, aerobik ve plates dersleri eski kapalı spor salonunda gerçekleşiyor.

 

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Toplumumun tüm kesimlerinden gelen talepleri imkanlarımız ölçüsünde değerlendirme gayretindeyiz. Bu yıl ikinci kez uygulamaya geçirdiğimiz bayanlara sağlıklı yaşam etkinliğimize gösterilen ilgi bizleri mutlu ediyor.” Dedi.

Bunları da sevebilirsiniz