ŞAHİN: BAFRA PROJELERİMİZLE HAYAT BULACAK

MHP Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Kemal Şahin seçim gezilerine esnaf ziyaretleriyle devam ediyor.
Göreve gelmeleri halinde yapacakları projeleri esnafla paylaşan Şahin; “ilçemizde tarımsal kalkınma ve hayvancılık projelerini göreve gelir gelmez hayata geçireceğiz. Bafra bir tarım kenti ve bu konuda ciddi bir ekiple çalışıyoruz.” dedi.

En büyük projelerinden biri olan Bafra’da prestij caddeleri oluşturacaklarını belirten Şahin; “Her mahallede bir prestij caddemiz olacak. Işıklandırmasından görsel güzelliklerine kadar mahallede oturan insanlarımız şehirli olmanın keyfini sürecek. Bu olay esnaflarımızı da harekete geçirecek ve o mahalleye yeni mekanlar açılmasını sağlayacak.” diye konuştu.
Sosyal belediyecilik konusunda kimseyi aç açıkta bırakmayacaklarını sözlerine ekleyen Şahin; “Bizim dinimiz “Komşusu aç iken karnı tok olan bizden değildir” diyor. Benim başkanlığımda hiç bir çocuk hiç bir aile yatağa aç girmeyecek. Buna asla müsaade etmeyeceğiz. MHP’li belediyelerin en başarılı olduğu alan sosyal belediyecilik hizmet alanıdır. Biz de en güzel projelerle insanlarımızın yanında olacağız.” şeklinde konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz