SAMDEF Savaş Otruş İle Devam Dedi

Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu 4. Olağan kongresini coşkuyla ve tek adayla gerçekleştirdi. 2 dönemdir genel başkanlık görevini başarıyla yürüten Savaş Otruş güven tazeleyerek yeniden başkan seçilirken, SAMGİAD Başkanlığına SAMDEF kurucu başkanı olan Erol Beker yeniden seçilerek Savaş Otruş ile birlikte beraberlik mesajı verdiler.

Kalabalık bir delegasyonla yapılan seçimlere SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş, SAMKON kurucu Başkanı Kaya Aşçı, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı İrfan Akkaya, Eski Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Bursa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Mehmet Fidan katılarak kongreye güç verdiler. 2011 yılından bu yana başarılı çalışmalara ve projelere imza atan SAMDEF Genel Başkanı Savaş Otruş kongre konuşmasında, STK olmanın bilincindeyiz, tüm dernek başkanlarımız ve Samsunlu hemserilerimizle birlikte tek vücut hareket etmemiz, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmemiz bugün bizi Bursa’nın parmakla gösterilen, sözü senet olan, ciddiye alınan ve hemşerilerinin temsil makamına layık olan bir federasyon konumuna taşımıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum diyerek, STK olmanın en önemli gereğinin birlik ve beraberlik olduğunun altını çizdi. Kongre ikramların ardından sona erdi.

SAMDEF’TEN KURUCULARINA AHDE VEFA

Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu kuruluşunda emeği geçen, Bursa’da Samsunluların bir araya gelmesi, dernekleşmesi ve 90’lı yıllardan dernekleşerek SAMDEF’in marka bir sivil toplum kuruluşu olması için katkı koymuş üyeler;

Nail AYDIN

Seyfettin ALKAN

Cafer GÜLER

Ali BAKLACI

Erhan ÇINARKES

Coşkun GENÇ

Temel ERKOL

Ali ŞAHİN

Kemal İVGEN

Cemalettin TORUN

Cemal GÜLERYÜZ

Ömer AKBAŞ

Mehmet GÜREL

Osman TAN

Mahir ÇÖP

Rifat ÖNDER

Mehmet FİDAN

Celal UZUNKAYA

anı plaketiyle ödüllendirildi.

Plaket ile onurlandırılan üyeler çok duygulandıklarını, ahde vefa sahibi olan Savaş Otruş ve yönetiminin teslim aldıkları Samsun bayrağını hak ettiği yere taşımakla kalmayıp çok ilerilere taşıyacaklarına inandıklarını söylediler. Kendilerini unutmayıp hatırladıklarından dolayı çok gurur duyduklarını söyleyen eski yönetim üyeleri yeni SAMDEF yönetimine başarılar dilediler.

Bunları da sevebilirsiniz