SAMDEF’ten Güzel Bir Hizmet

SAMDEF, çalışma ağını genişletti. Eğitim ve kültür alanlarında da faaliyet göstermeye başladı. İşte konuya ilişkin yaptığı açıklama;

Değerli Hemşehrilerimiz,
Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu Eğitim Kültür Şubesi Çalışma Grubu faaliyetlerine başladı. #SAMDEF Genel Başkanı Sayın #Savaş OTRUŞ’un tensibi ile kurulan Çalışma Grubu Bursa’daki okullarda görev yapan öğretmenlerimizden #Ragıp BURAK #İbrâhim DİNÇ ve #Mehmet TAŞDEMİR’den oluşmaktadır.Eğitim Kültür Şubesi Çalışma Grubu üyesi değerli eğitimcilerimiz Bursa’daki Samsunlu öğretmen ve idarecilere ulaşarak faaliyetlerimiz hakkında bilgilendirme yapip öğretmen ve idarecilerimiz SAMDEF çatısı altında toplamayı hedeflemektedir.
Eğitimin öneminin her zamankinden fazla hissedildiği günümüz dünyasında Kültür Eğitim Çalışma Grubu SAMDEF çatısı altındaki derneklerimizin binalarında ve SAMDEF Genel Merkez Binasi’nda çeşitli kültürel etkinlikler kurs seminer ve toplantılar yapmayı amaclamakta eğitimcilerimiz arasında birlik beraberlik ve dayanışmayi tesis etmeyi öncelemektedir.
Tüm Hemşerilerimize Hayırlı Olsun.

 

Bunları da sevebilirsiniz