SAMGİAD (Bursa/Samsun İşadamları Derneği)bir iftar organizasyonu yaparak yönetim kurulu ve davetlilerle iftar sevincini paylaştı.
SAMGİAD Başkanı ve SAMDEF Başkan Vekili, aynı zamanda Bilge Kauçuk’un Yönetim Kurulu Başkanı Barış Otruş’un organize ettiği iftar programına; SAMDEF Başkanı Temel Erkol, Bursa İyilik Vakfı Başkanı Savaş Otruş, Bursa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Mehmet Fidan, Bursa’daki Samsun derneklerinin başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Samsunlu bürokratlar, siyasi parti yöneticileri, Bilge Kauçuk personeli ve çok sayıda Samsunlu hemşehri katıldı.
SAMGİAD Başkanı Barış Otruş, iftar programında bir “hoş geldiniz ve teşekkür” konuşması yaptı.
Başkan Barış Otruş konuşmasında şöyle dedi:
“Saygıdeğer davetliler, iftar programımıza hoş geldiniz. Davetimize icabet ederek bizleri onurlandırdığınız ve iftar sevincimizi paylaştığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, selam, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. Rabbim tuttuğunuz oruçları, yaptığınız dua ve ibadetleri kabul buyursun. Cümlemizin yar ve yardımcısı olsun.”

















