SAMKON ANADOLU YAKASI TEŞKİLATLARI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

 

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu SAMKON, teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi.

4.Olağan Genel Kurul sonrası yılın son ayında ilkini Anadolu Yakası üye federasyon ve dernek yönetim kurulları ile bir araya gelerek, istişare ve tanışma kahvaltısı düzenlendi.

Maltepe Belediyesi Seyirtepe Sosyal Tesisleri’nde yapılan kahvaltı programına, Maltepe Belediye Başkanı Sn Ali Kılıç’da Meclis üyeleri ile katılım sağladı.
Sayın KILIÇ, yaptığı konuşmada Samsun’un milli mücadeledeki öneminden bahsetti ve Samsunluları Maltepe’de ağırlamaktan mutlu olduklarını dile getirdi.

SAMKON Genel Başkanı Hasan Kaya Aşcı’da konuşmasında, tüm katılımcılara ve ev sahipliğinden dolayı Sn. Ali KILIÇ’a teşekkür ettikten sonra SAMKON’un yeni dönem vizyon haritasından bahsetti.

AŞCI, Sn. Ali KILIÇ’a günün anısına milli mücadelenin 100. Yılına özel üretilen Atatürk armalı Samsunspor forması hediye etti.

SAMKON olarak üye federasyonlarımızla birlikte en büyük il derneğinden en küçük köy derneğine kadar birlik beraberlik içerisinde, gurbette yaşayan Samsunlular için her alanda değer üretme gayretinden asla vazgeçmeyeceğiz.

Programa katılım sağlayan Samsun STKl’arının emektar yöneticileri, dava ve yol arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ederiz.

Bunları da sevebilirsiniz