SAMKON GENEL BAŞKANI H. KAYA AŞÇI VE YÖNETİMİ AYVACIK BELEDİYE BAŞKANI HALİL KALAYCI’YI ZİYARET ETTİ.

 

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı H.Kaya Aşcı ve yönetimi nezaket ziyaretleri kapsamında Ayvacık Belediye Başkanı Halil KALAYCI’yı makamında ziyaret ettiler

Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu
(SAMKON ) Genel Başkanı H.Kaya Aşcı ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini sunarken çalışmalarında başarılar dilediler.

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON ) Genel Başkanı H.Kaya Aşcı ziyarette,’ ‘Ayvacık ilçesinin değerli Belediye Başkanı Halil KALAYCI’ yı SAMKON Genel Başkan Vekili ve SAMDEF Genel Başkanı Metin Şenel, SAMKON Genel Başkan Vekili., ASİYAD Genel Başkanı Osman Yılmaz, SAMKON Genel Başkan Yardımcısı Kemal Soğancı, SAMKON Genel Başkan Yardımcısı Erkan Zorlu, SAMKON Sağlıktan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı TERDEF Genel Başkanı İdris Güven, SAMKON Spordan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Berati Olgun, SAMFED Başkanı Hasan Liman, SAMKON Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Gömeç, SAMKON Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Tütüncü, SAMKON Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Baş, SAMFED Yönetim Kurulu Üyesi Sibel Delice, ASİYAD Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Güneş ile birlikte ziyaret ettik. Bizlere gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı en kalbi şükranlarımızı sunmak isteriz.

Başkanlarımızın yaptıkları ve yapacakları çalışmalar, projelerinde kolaylıklar diliyoruz. Her şey Samsun için. Bizim sevdamız Samsun’dur. Bu vesile ile Tüm Samsunlu ve Ülkemizin güzel insanlarının mübarek Ramazan Bayramlarını tebrik ediyoruz.’’dedi.

Bunları da sevebilirsiniz