SAMKON Tanıtım Günlerine hazırlanıyor

SAMKON,12-15 mayis 2022 de gerçekleştirmeyi planladığı “Samsun Tanıtım Günlerine”hazırlık startını verdi.
Samkon Genel Merkezinde,bu hazirlıkların ilk istişare Toplantısını SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşçı başkanlığında yapti.
Yapilan toplantıda tahminen 15-16 mart 2022 de Samsunda,Samsun Valiliğinin başkanlığında,Samsun Büyükşehir Başkanının ve tüm Samsun ilçe Belediye Başkanlarının katılacağı bir istişare toplantısında Tanıtım Günleri programının tüm detayları görüşülerek netleştirilecek.
SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşçı,toplantının açılışında yaptığı konuşmada,tanıtım günlerini organize etmelerindeki amaçlarını şöyle ifade etti;
“Çok değerle Federasyon Başkanı arkadaşlarım.
Biliyorum ki,hepinizin yüreğinde doğup büyüdüğümüz topraklar olan Samsunumuzun tüm kültürel,tarihsel,ekonomik ve turistik değerlerini,ülkemizin diğer şehirlerinde yaşayan insanlara tanıtma ve onlarda Samsunu ziyaret etme merakı uyandırma arzusu vardır.
İşte bu sebeple,ülkemizin tüm yörelerinden insanların harmanlandığı İstanbulda güzel bir tanıtım organizasyonunu gerçekleştirmeyi planladık.
Sizlerin gayretleriyle bu organizasyonu en mükemmel bir şekilde yapacağımıza inanıyorum.”
İstanbuldaki Samsun Federasyonlarının başkan ve yönetim kurullarından bazılarının katıldığı toplantı da,organizasyonun eksiksiz olarak gerçekleşmesi içi kimlerin,gönüllü olarak hangi görevleri üstlenecegi konusunda kararlar alındı.


Bunları da sevebilirsiniz