SAMKON’DAN 50 BİN KİŞİLİK KONSER

Samsun’da Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yılı nedeniyle Atatürk’ün Samsun’a çıkış noktası olan Tütün İskelesinde düzenlenen Ekin Uzunlar konseri 50 bin kişinin katılımı ile muhteşem geçti.

Samsun’dan Ankara’ya yapılacak Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu etkinliği için kente gelen sanatçı Ekin Uzunlar, Tütün İskelesinde hayranlarını coşturdu.

KEMENÇE İLE İSTİKLAL MARŞINI ÇALDI
Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ile Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın katıldığı konserde, SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşçı ile SAMKON Genel Başkanvekili ve ASFED Genel Başkanı Osman Yılmaz’de yer aldı. Tütün İskelesinde toplanan Samsunlulara unutulmaz bir gece yaşatan sanatçı Ekin Uzunlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yılı nedeniyle sahnede kemençe ile İstiklal Marşı’nı da çaldı. Seslendirdiği Karadeniz ezgilerinin yanı sıra bazı film ve dizi müziklerin de kemençe ile çalan Ekin Uzunlar, verdiği konserde 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

50 BİN KİŞİ KATILDI
SAMKON Genel Başkanı Hasan Kaya Aşçı’da konserde yaptığı konuşmada, “Herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Biz bu konserleri İstanbul’da yapıyorduk, şimdi burada devam edeceğiz. Siz gençlerle bir arada olacağız” dedi.

SAMKON Genel Başkanvekili ve ASFED Genel Başkanı Osman Yılmaz’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak, Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu etkinliğinin 4 gün süreceğini ve etkinliğe 100 yarışmacının katılacağını kaydetti.

SAMKON’un gerçekleştirdiği Ekin Uzunlar konserine 50 bin civarı Samsunlu katıldı.

Bunları da sevebilirsiniz