SAMKON’UN BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISINDAN ÖNEMLİ KARARLAR ÇIKTI

 

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) genel merkezinde üye federasyon başkanlarıyla “Başkanlar Kurulu” toplantısını yaptı.
06/02/2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem ve sonrasında yaralarımızı birlikte sarmaya çalıştığımız ayni ve nakdi yardımlar ile genel konular değerlendirildi.
SAMKON Genel Başkanı Hasan Kaya AŞCI Başkanlığında yapılan değerlendirme toplantısında; Adıyaman’da kurulan ‘‘SAMSUN KÖYÜ’’ Konteyner Evleri projesinin son durumu ile yaklaşan Ramazan ayı etkinliklerimizi değerlendirip, Ramazan ayında yapılacak iftar programları konuşuldu.
Adıyaman Samsun Köyü Konteyner Evlerinde Ramazan ayı boyunca depremzedelere federasyon ve dernekleri tarafından iftar yemeği ve sahur verilmesi, iaşe yardımlarının devam etmesi, ayni ve nakdi yardımların sağlanması için “Depremzede Kardeşime 100 TL İle Bir İftar Yemeği De Sen Ver” sloganıyla kampanya başlatılması kararlaştırıldı.
Ayrıca 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak 13.Cumhurbaşkanlığı seçimi ile 28.Dönem Milletvekili genel seçimleri konusunda siyasi partilerden aday adayı olan arkadaşlarla birlikte olma, her türlü desteği sağlama ve seçilebilecek adaylara tam destek olma konusunda fikir birliğine varıldı.

Bunları da sevebilirsiniz