Şampiyon TÜGŞAV oldu

 

Bafra Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlararası Voleybol Turnuvası sona erdi.

Tügşav, Çözüm Koleji, Akmercan, EÜAŞ, İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü , Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü katıldığı turnuva TÜGŞAV- Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında oynanan final maçı ile tamamlandı.
Final maçına ilgi büyüktü. Final maçını Kaymakam Cevdet ERTÜRKMEN, Belediye Başkanı Hamit KILIÇ, Emniyet Müdürü Bünyamin TEMUR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Osman ŞENOCAK , TÜGŞAV Bafra Şube Başkanı Mümine ERSİN , şehit aileleri yakınları ve voleybol severler tribünden takip ettiler. Final maçında rakibi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü 3-0 yenen TÜGŞAV turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Turnuvayı Çözüm Koleji üçüncü olarak tamamladı.
Turnuva 3. sü Çözüm Kolejinin kupası ve madalyaları Emniyet Müdürü Bünyamin TEMUR, Turnuvayı 2. tamamlayan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün kupası ve madalyaları Belediye Başkanı Hamit KILIÇ, turnuvayı şampiyon tamamlayan TÜGŞAV’ın madalyaları ve kupası Kaymakam Cevdet ERTÜRKMEN tarafından verildi.
Madalyaların ve kupaların verilmesinin ardından fotoğraf çekimi ile tören sona erdi.

Bunları da sevebilirsiniz