SAMSUN İTFAİYESİ, ELAZIĞ’DA

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı 12 personel ve 2 kaza kırım aracı, deprem bölgesine ulaştı.

24 Ocak tarihinde Elazığ ve Malatya’da yaşanan 6.8 şiddetindeki depremin ardından bölgeye kurulan çadır kentlerde görev yapmak üzere yola çıkan Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler bölgeye ulaştı.

12 personel ve 2 kaza kırım aracıyla barınma amaçlı kurulan çadır kentlerde olası yangınlara karşı mücadele ve tedbir almak için bölgede görev yapacak olan ekipler çalışmalara başladı.

KARDEŞLERİMİZİN YARALARINI SARACAĞIZ

Deprem bölgesi ile sürekli irtibat halinde olduklarının altını çizen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Deprem bölgesindeki kardeşlerimiz için 3’üncü yardım tırımızı gönderdik.

Belediyemiz İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan 12 personel ve 2 kaza kırım aracımız da bölgeye ulaştı. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak depremzede kardeşlerimizin yanında olmaya ve yaralarını sarmaya devam edeceğiz. Orada görev yapacak olan ekiplerimize kolaylıklar diliyorum” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz