SAMSUN KAMUOYU ANKARAYI SALLADI

Kamuoyu ve temayül yoklamalarında büyükşehir belediye başkanlığı adaylığında ismi geçen kişilere çok büyük fark atan , Samsun kamuoyunun arkasında olduğunu net bir şekilde ortaya koyan Zihni Şahin’in aday gösterilmeyip, Mustafa Demir’in Büyükşehire aday gösterilmesi Samsun kamuoyunun tepkisini çekti.

Samsun halkı bu aday ilanını asla kabul etmedi, büyük bir ekseriyetle hem tepkisini ortaya koydu hemde Zihni Şahin’in mutlaka aday olması konusunda ısrarcı oldu. Bu temennilerini Erdoğan başta olmak üzere, bölge milletvekillerine ve adaylık tespitinde aktif rol alan yetkili siyasilere ilettiler.

Samsun halkının bu ısrarlı temennisi adeta Ankara’yı Salladı.

Ankara’da adaylık tespitinde roü ve ağırlığı olanlar şuanda Zihni başkanla çok ciddi sonuçlar doğuracak şekilde görüşmeler yapıyorlar. Bakalım bu görüşmelerde nasıl bir sonuç çıkacak.

Haberi öğrenir öğrenmez sizlerle paylaşacağız.

HAYDİ SAMSUN GÖSTER KENDİNİ!…

Bunları da sevebilirsiniz

SAMSUN KAMUOYU ANKARAYI SALLADI” için bir yorum

  1. Bir Samsunlu olarak gönlümde yatan aslan parçası başkan zihni şahin bey umarım Samsun’un gelecegi seçimi çok büyük farkla alacağını inandığım aday bence son kez iyi düşünülüp gözden geçirilmesi gerekiyor sayın cumhurbaşkanım

Yorumlar kapatıldı.