SAMSUN TEŞKİLATLARIMIZA 40 ÜLKÜCÜ OLARAK MEKTUBUMUZ

MHP İL BAŞKANIMIZA
MİLLETVEKİLİMİZE
İLÇE BAŞKANLARIMIZA
ÜLKÜ OCAKLARI İL BAŞKANIMIZA
ÜLKÜ OCAKLARI İLÇE BAŞKANLARIMIZA
TÜRKAV BAŞKANLARIMIZA
TÜRK KAMU SEN BAŞKANLARIMIZA
YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZE
ÜLKÜCÜ HAREKETE
TOPLANIN YİĞİTLER
BU SESE LÜTFEN KULAK VERİN
HEP BERABER 10 OTOBÜS ANKARA’YA GİDİN
HAKKIMIZI ALALIM

Kimse bu yiğitler üzerine siyasi pazarlık yapamaz. Devletimizin bekası deniliyor. Bir ay evvel herkesin dakikalarca alkışladığı İttifak yok kimse bizi yok sayamaz. Yolumuza kendi başımıza devam edeceğiz derken yani ittifak dağıtılırken devletin bekası yok muydu. Şimdi devletin bekası için ittifak deniliyor.liderimize bağlıyız . Teşkilatımıza sadığız. Ama Konu devletin bekası değil. İşbirliği ittifak olacaksa da hakkımız korunsun.

Önümüzde 5 yıl daha seçim yok. Rahatça başkanlığı alacağımız Samsun Büyükşehir belediye başkanlığında aday çıkartmıyoruz. AK PARTİYE bıraktık. Üstelik aday ise tartışmalı ve halkta karşılığında olmayan bir aday. Sokağa inin oy veren yok. Şimdi bize kimse Asarcık ilçesi ile yetinin diyemez. Birde Ak partililerin tepeden bakış ve hor görmeleri var. İl başkanları iki de bir tüm ilçelerde aday göstereceğiz diyor. Sanki bunlara mahkumuz. Bizi sürekli yok sayıyorlar.

İLKADIM HAVZA BAFRA ALAÇAM KAVAK ASARCIK LADİK TERME MHP YE VERİLMELİ. BURALARI ALMALIYIZ.

2014 DE 200 bin oy ile Samsun genelinde oy aldık. 2.parti biz olduk. Bunun bir karşılığı olmalı. Seçime tek başımıza girsek buraların yanında Büyükşehiri Atakum ve Yakakent’i zaten alırdık.

Şimdi kimse vatan devlet bayrak söz konusu olunca parti hesabı yapmayın demesin. Bir kerede parti hesabını AK PARTİ yapmasın. Vatan millet bayrak konularında bizle yarışamazlar. Yarışları koltuk yarışıdır.

Başkanlarım vebal sizde

Ülkücü gençler işsiz, andımız yok sayıldı, bürokratlarımız yükseltilmiyor, esnafımız perişan bu insanlar insan değil mi. İşe girme hakları yok mu. Ülkü ocaklarına gitmek yerine işe girmeleri için Ak parti gençlik kollarına üyemi olsunlar. Öğretmenlerimiz sendikalarından mı ayrılsın. Bürokratımız sürgün mü yaşamaya devam etsin esnafımız iş yerlerini mi kapatsın.

Konu şu ilçe ya da bu ilçede değil. Biz hiç belediye olmasada ülkücüyüz. Ama her seçim verdiğimiz oyumuzun hakkını alalım. Milletimize hizmet edelim. Hakkı adaleti tesis edelim. Haksızlığa partizanlığa dur diyelim. Ülkücü anlayışı hakim kılalım. Dürüstlük yönetimler de yer alsın. Holdingler bir avuç azınlık değil millet kazansın. Bunlar yoksa biz niye varız. İlkadım’da yaşananlar 350 ülküdaşımızın işten çıkarılışını ailelerin perişanlığını unuttunuz mu? Başka başka şeyleri unuttunuz mu?

Konu şu ya da bu ilçe değil ilçelere bir bakın Samsunda geçmiş 15 yıla bir bakın. İkiz kulelere bakın. İmarlara bakın. Alınan verilenlere söylenenlere bir bakın. Yapılan edileni ilimizi ilçelerimizi nasıl yönetildiğini ve ne halde olduğunu biliyorsunuz. Açıklanan Büyükşehir adayı içinize sindi mi. Samsunumuzu iyi yönetir temiz yönetir. Pırlantadır. Oy verin Vicdanımız rahat diyor musunuz. Samsunumuzun dününe Bu gününe ve geleceğine Göz mü yumacaksınız. Sesiniz mi çıkmayacak. Mustafa Pehlivanoğlu idam edilirken darağaçındayken de davasını haykırdı Fıratımız şehitliğe koşarak gitti. Koltuk makam düşünmedi. Ülkücü düşünmez. Liderimiz ne der sadir bey ne tepki verir diye düşünmeyin. Liderimizi genel merkezimizi bilgilendirin. Doğruları söyleyin. Unutmayın lideri etrafı belirler lider de etrafı kadardır. Liderimizi yanıltmayın. Vebalde kalmayın. Görevinizi yapmazsanız her yağmadan talandan hırsızlıktan işsiz kalan her gençimizden sürgünlerden sorumlusunuz. Her günaha ortaksınız.

Ağlatmayın bizi, başka kapı önüne terk etmeyin bizi andımızı yok saymayın önkuzu gün sazak erol çuğ imamoğlu özmenemi unutturmayın. Kendimizi inkar ettirmeyin.

BAŞKANLARIMIZ
BİZLER KİMLERMİYİZ. BİRAZ KALABALIĞIZ
BİZLER BİR ÇOK İLÇEDE Kİ ÜLKÜCÜ GENÇLERİZ
BİZLER BİR ÇOK ŞEHİRDE ÜNİVERSİTELERDE OKUYAN SAMSUNLU ÜLKÜCÜ GENÇLERİZ
BİZLER BİR ÇOK ÖĞRETMEN MEMUR ESNAF ÜLKÜCÜ AİLELERİN ÇOCUKLARIYIZ
BİZLER ÜLKÜCÜLÜĞE İNANMIŞ GÜN SAZAK DURSUN ÖNKOZU BAŞBUĞUMUZ YOLUNDA OLMAYA ÇALIŞANLARIZ.
BİZLER MHP LİYİZ.

Biz görevimizi yaptık. Artık vicdanen rahatız.

Saygılarımızla
40 ülkücü

 

Bunları da sevebilirsiniz