SAMSUN’UN GURURU OLDULAR!

İlkadım Belediyesi  güreş antrenörü Abdulsamet Aker,“3 Sporcu ile katıldığımız ve Sivas’ta düzenlenen 6500 sporcunun katılımıyla tarihin en kalabalık Türkiye şampiyonasında sporcumuz Muhammet Eymen Geçkin U-13 kategorisinde serbest sitil 52 kg da Türkiye Şampiyonu, U-10 Yaş kategorisinde 41 kg Gökdeniz Fikret Zoroğlu 5’inci olmuştur Sporcularımız Temmuz ayında yapılacak Milli takım kampına katılacaktır.” dedi.

Sivas’ta düzenlenen müsabakalara yaklaşık 6500 sporcunun katıldığını ifade eden İlkadım Belediyesi güreş antrenörü Abdulsamet Aker,“Küçük minikler Türkiye Şampiyonası’nda sporcularımız daha önce bilgisini verdiğim üç sporcuyla katılmıştık. Gökdeniz Fikret Zoroğlu 5’inci 52 kg da Muhammet  Eymen  Geçkin serbest Türkiye şampiyonu olmuştur bu başarı da emeği olan başta İlkadım Belediyesi  Başkanımız  Sayın İhsan Kurnaz‘a desteklerini her zaman hissettiren İlkadım Belediyesi  Başkan Yardımcımız Sayın  İbrahim Güven’e sonsuz teşekkür ediyoruz.” dedi.

‘SPORCULARIMA GÜVENİYORUM’
Türkiye’de yapılan tüm müsabakalara şartsız destek vermeleri sporcularımızın sürekli maç yaparak tecrübe kazanmaları ve bu şampiyonada çok etkili olduklarını dile getiren İlkadım Belediyesi güreş antrenörü Abdulsamet Aker,“İnşallah sporcularımız milli takım kampında kendilerini göstererek ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir güneşe ve sporcuya desteklerin artarak devam etmesi takdirde bu ve bunun gibi başarılar artarak devam edecektir ben yine desteklerini ve dualarını esirgemeyen tüm büyüklerimizden ve sevenlerimizden Allah razı olsun diyorum teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER

 

Bunları da sevebilirsiniz

SAMSUN’UN GURURU OLDULAR!” için bir yorum

Yorumlar kapatıldı.