Sandıkçı, “Araç Filomuz Artık Çok Daha Güçlü”

Canik Belediyesi ilçe halkına daha verimli ve hızlı bir şekilde hizmet vermek için araç filosuna yenilerini ekledi.

Belediye mevcut araç filosuna 2 adet çöp kamyonu, 1 adet çöp dorsesi, 1 adet çöp taksi, 1 adet süpürge aracı, 1 adet Zabıta aracı ve 1 adet su tankeri olmak üzere toplam 7 araç ilave ederek araç filosunu genişletti.

Canik Belediyesi Adnan Menderes Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşen araç tanıtım programına Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Ak Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, Milliyetçi Hareket Partisi Canik İlçe Başkanı Süleyman Baltacı, Canik Mahalle Muhtarları, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Müdürleri ve çok sayıda davetli katılım sağladı.

Araç Tanıtım Programında söz alan Milliyetçi Hareket Partisi Canik İlçe Başkanı Süleyman Baltacı, “Canik Belediyemiz ilçemize güzel hizmetler yapıyor. Belediyemizin çalışmalarından hizmetlerinden memnun olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Halkımızın da bu hizmetleri takdir ettiğini düşünüyorum. Her şey Canik ilçemiz için diyor, yeni araç filosunun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Canik Belediyesi’nin yeni araçlarının Canik ilçesine hayırlı olması temennisinde bulunan Ak Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay yaptığı konuşmada “31 Mart 2019 yerel seçimlerinin Canik ilçemiz için bir değişim ve dönüşümünün başlangıcı olacağını söylemiştik. O gün söylediğimiz gibi hep birlikte, Milliyetçi Hareket Partimizin, Büyükşehir Belediyemizin ve Milletvekillerimizin çok uyumlu çalışmasıyla, birlikte aldığımız kararlarla, hizmetlerimiz meyvelerini vermeye başladı. Aynı şekilde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı devam ettirerek ilçemize yeni hizmetler kazandırmayı sürdüreceğiz. Belediyemizin araç filosuna kazandırdığı yeni araç filosunun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Halkımıza güzel hizmetler versin. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. ” ifadelerini kullandı.

“DOĞRU ROTA, PLANLI EKONOMİ, SAĞLAM STRATEJİ”

Canik halkına daha iyi hizmet sunabilmek adına, daha temiz ve daha güzel bir Canik için araç filolarına yenilerini ekleyerek araç filolarını daha da güçlendirdiklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı yaptığı açılış konuşmasında, “Öncelikle bu anlamlı ve çok özel günle siz kıymetli hemşehrilerimle bir arada olmaktan çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. İlçemizin güzel insanlarına daha kaliteli, daha hızlı hizmet verebilmek için, Canik ilçemizi daha temiz, daha da güzelleştirmek için araç filomuzu yenileyerek güçlü hale getirdik” dedi.

Başkan Sandıkçı konuşmasının devamında, “Yaklaşık 2 yıla yakın bir zamandır Canik ilçemize hizmet etmek için görevdeyiz. Görevi devraldığımız ilk günden bugüne borç edebiyatı yapmadan hizmet üretme yarışına girdik. İlk günlerde bizlere yol haritası olacak çok önemli bir söz söylemiştim. Bundan sonra rotamız rantiyeye doğru değil şantiyeye doğru olacaktır demiştim. İşte bu gördüğünüz araçları doğru rota, planlı ekonomi yönetimi ve sağlam bir strateji neticesinde vatandaşlarımızın hizmetine kazandırmış olduk.

“ARTIK YÜRÜYEREK DEĞİL KOŞARAK HİZMET ”

Daha öncede söyledim yine söyleyeceğim. İlk işimiz raydan çıkmış olan trenin vagonlarını tekrar raya sokmak, tamirini onarımını gerçekleştirmek ve doğru bir planlama ile tekrar yola çıkarmak olacak demiştim. Elhamdülillah 2019 yılının sonuna doğru bunu başardık. Artık rotası belli olan, ne yapması gerektiğini bilen bir belediye haline geldik. 2020 yılında tüm olumsuzluklara ve pandemiye rağmen ayağa kalkmayı başardık ve şimdi 2021 yılı Canik ilçemiz için şahlanış yılı olacak inşallah. Ayağımızdaki prangalardan kurtulup yürümeye başlamıştık, artık adımlarımızı hızlandıracak ve koşmaya başlayacağız. Çünkü sizler bunu hak ediyorsunuz. Çünkü Canik bunu hak ediyor. Canik’imizin güzel insanları hizmetin en iyisine layık.

“İŞİMİZ GÜCÜMÜZ CANİK”

Bu anlayışla hem sosyal belediyecilik anlamında, hem kültürel belediyecilikte, hem de yatırım belediyeciliğinde kısa zamanda çok büyük işler başardık. Üretken belediyecilik anlayışıyla ilçemizdeki her sorunla, her taleple belediyemizin sorumluluğunda olup olmadığına bakmaksızın tek tek özel olarak ilgilendik. Merkezi Hükümet yatırımlarını ilçemize kazandırma noktasında azami çaba sarf ettik. Makam koltuğunda değil sahada işimizin başında olduk. İşimiz gücümüz Canik dedik ve gecemizi gündüzümüze katarak Canik’imize ne kazandırabiliriz sorusuna cevap aradık.

“YENİ ARAÇLARIMIZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Burada detaylı bir şekilde çalışmalarımızı anlatıp vaktinizi almayacağım. Ancak şunu yaşayarak gördüm ki, aşkla, samimiyetle, ihlasla çalıştığınızda Allah size yardım ediyor, yollarınızı açıyor. Canik ilçemizi bu manada çok güzel bir gelecek bekliyor. Bunu hep birlikte görüp yaşayacağız inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle yeni araç filomuzun belediyemize, ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum.” dedi.

Başkan Sandıkçı, açılış konuşmasının ardından Adnan Menderes Demokrasi meydanında hilal şeklinde dizilen araçlar hakkında tek tek katılımcılara bilgiler verdi. Ardından belediye araç filosuna yeni eklenen araçlar ilçe genelinde tanıtım turu attı.

Resim önizlemesiResim önizlemesiResim önizlemesiResim önizlemesi

Bunları da sevebilirsiniz