SARICAOĞLU; “ EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ BİRLİĞİMİZ“

 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,“ Bizlerin birlik ve beraberliği olduğu müddetçe kimse bu milletin sırtını yeri getiremez. Çünkü bizim en büyük gücümüz birliğimiz” dedi.

Kavaklı hayırsever işadamı Hacı Şerafettin Geygüç tarafından Karayusuflu Mahallesi Gebeşdağın’da yaptırılan Cami Lojman binası ve yemekhane açılışı Kavak Kaymakamı Ömer Saygılı, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK PartiKavak İlçe Başkanı Onur Bakır, MHP İlçe Başkanı Cahit Kamber, İlçe Müftüsü Yakup Belen, davetliler ve vatandaşların katılımı ile yapıldı.

Düzenlenen açılış töreninde konuşan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “ Böyle güzel bir eseri inşa ederek mahallemize kazandıran hayırsever işadamımız Şerafettin Geygüç’e çok teşekkür ediyorum. Yapılan bucamii lojman binası ve yemekhaneninmahallemize hayırlı olasını diliyorum. Yüceyaratan bizleri camisiz ve ezansız bırakmasın. Bizlerin birlik ve beraberliği böyle sürdüğümüddetçe kimse bu aziz milletin sırtını yere getiremez. Çünkü bizim en büyük gücümüz birliğimiz “ dedi.

Kavak Kaymakam Ömer Saygılı’da hayırsever işadamına teşekkür ederek başladığı konuşmasında “ İlçe halkının gösterdiği dayanışma bizleri daha fazla çalışmaya teşvik edip gayret veriyor.” dedi. MHP İlçe Başkanı Cahit Kamber’de “Hep birlikte bir olacağız diri olacağız ve bu güzel ülkemize sahip çıkacağız” diye konuştu. Daha sonra söz alan AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır ise göreve geldiği tarihten buyana tüm yönetimi ile biran bile durmaksınız ilçenin daha fazla yatırım ve hizmete ulaşması için sürekli halkın arasında olduklarını söyledi.

Bunları da sevebilirsiniz