SARICAOĞLU, KAVAK YATIRIMCILARA FIRSAT SUNUYOR

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “ İlçemiz yatırım yapmak isteyen girişimciler için büyük fırsatlar sunuyor” dedi.
Sanayileşme yolunda büyük adımlarla ilerleyen Kavak ilçesinin yakın gelecekte Samsun’un bir sanayi merkezi olacağını bildiren Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İlk etabı tümüyle dolan Kavak Organize Sanayi Bölgesi’nde başlatılan genişletme çalışmalarının  hızla devam ettiğini bildirdi.

İşadamı Mehmet Elevli tarafından Kavak- Samsun Karayolu üzerinde günümüz teknolojik yeniliklerine uygun olarak yaklaşık 10 milyon liralık bir yatırım ile kurulan Akaryakıt İstasyonun açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Sarıcaoğlu, “İlçemizde küçük büyük demeden yatırım gerçekleştiren tüm girişimcilerimize minnettarız “ dedi.

Son yıllarda girişimcilerin büyük ilgisi ile karşılaşan Kavak’ta sanayi yatırımlarının hızla arttığına dikkat çeken Sarıcaoğlu, yapılan her yeni yatırımın yeni istihdam alanı demek olduğunu belirtti. Kavak’ın büyümesi ve gelişmesinin en güzel ispatının yeni açılan işyerleri olduğunu belirten Başkan Sarıcaoğlu, “ Organize Sanayi Bölgemizde tam doluluk yaşıyoruz. Birçok ulusal firma artık bölgede yapacakları yatırımları için Samsun limanına, Demiryoluna ve havaalanına sadece 25 dakika mesafede bulunan ilçemizi tercih ediyorlar. Bizlerde gelen girişimcilerimize elimizden gelen her türlü desteği sağlıyoruz. Şimdi gelen taleplere yanıt verebilmek amacıyla Samsun Valiliğimizle birlikte OSB’de genişletme çalışmalarını hızla sürdürüyoruz. Orası da tamamlandığında daha fazla gencimize iş imkânı sunmuş olacağız “ diye konuştu.

Türk Petrol Samsun Bölge Müdürü Osman Gülmez, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve Yönetim kurulu Üyeleri, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, işadamları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldığı açılış töreninde konuşan Mesut Topel İnşaat Petrol Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi Genel Müdürü Mehmet Elevli’de Kavak’ta yatırımlarımız devam edecek” dedi.

Açılışı yapılan tesisin sunacağı hizmet kalitesi ile bölgede örnek teşkil edeceğini anlatan Şirket Genel Müdürü Mehmet Elevli, girdikleri sektöre yaklaşık 10 milyon lira yatırım yaptıklarını belirtti. Elevli, “Hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan gerçekleştirdiğimiz yatırım ile Kavak modern bir işletme daha kazanmış oldu. Bizler aile olarak memleketimizi seviyoruz. Kavak’ta da büyük bir yatırım gerçekleştirdik. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmamızla sektörümüzdeki büyümemizi devam ettirecek ve İlçemizdeki yatırımlarımızı gelecek yıllarda da devam ettireceğiz” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz