Sayın Yusuf Ziya, Senin arkandaki güçlerinin de buna gücü yetmez

31 Mart Yerel seçimleri kapsamında çalışmalara devam eden İYİ Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamdi Yıldız, Kuş Cennetini katarlılara satmanın tezgâhında vazgeçeceksin Yusuf Ziya’ dedi.

Yeşilyazı Mahallesinde halka seslenen Hamdi Yıldız şunları söyledi, 2004 yılına girip arşivlere baktığımda, Bafra Belediyesi’nin uhdesinde 527 parsel vardı sigortaya olan borçlarını ödememişler, sigortadan bu parsellere haciz gelmiş ve daha sonra birilerinin devreye girerek bu parselleri alıp üzerlerine bloklar ve apartmanlar inşa etmişler.

Ben de şunu söylüyorum: Eğer bir haksızlık varsa, hep birlikte bunun üstesinden geleceğiz. Kimse benim milletimin, devletimin, fakir fukaranın hakkını, hukukunu ve parasını yiyemez. Helal ve meşru olan ne varsa ortaya koyup birlikte paylaşacağız. Şimdi sen, kuş cennetini yasaklayarak halkımı oradan uzak tutarak katarlara satmanın tezgâhından vazgeçeceksin Yusuf Ziya. Senin arkandakilerin de gücü buna yetmez. Eğer bizi susturabilirsen, korkutabilirsen, buyur gel. Ben diyorum ki, Bafralıyı arkamıza aldık, birlikte el ele, gönül gönüle bir beraber geleceğiz. Onlar da kalksın, gelebiliyorlarsa gelsinler.

Ben bu milletle her türlü yürümeye varım. Ben 24 saat bu milleti belediyede beklemeye varım. Vallahi yatağı, kanepeyi oraya atarım, belediyede yaşarım’ dedi.

Bunları da sevebilirsiniz