SEÇİME SAYILI GÜNLER KALA MHP’DEN ÖNEMLİ ADIM: KAVAK, HAVZA VE VEZİRKÖPRÜ’DE İLETİŞİM MERKEZLERİ FAALİYETTE

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanlığı bir günde üç ilçede Seçmen İletişim Merkezi açtı.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimlere sadece 25 gün kala Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl başkanlığı seçim stratejisini güçlendirmek adına Kavak, Havza ve Vezirköprü’de seçmen iletişim merkezleri açtı. Bu merkezler ile vatandaşların partinin politikaları ve adayları hakkında daha detaylı bilgi alabileceği, sorunlarını ve önerilerini aktarabileceği etkili bir iletişim platformu oluşturmayı amaçlıyor.

MHP Samsun İl Başkanı Osman Kandıra, seçmen iletişim merkezlerinin açılışında yaptığı konuşmada, “Seçim sürecinde vatandaşlarımızın talep ve beklentilerini daha iyi anlamak, partimizin hedeflerini ve projelerini en doğru şekilde aktarmak için bu merkezleri hayata geçirdik.” dedi. Kandıra, bu sayede hem vatandaşlarla daha yakın ilişkiler kurmayı hedeflediklerini hem de seçim sürecindeki çalışmalarının daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesini sağlamayı amaçladıklarını ifade etti.

Kavak, Havza ve Vezirköprü seçmen iletişim merkezlerinde, partinin gönüllü üyeleri ve yetkilileri vatandaşlarla birebir görüşmeler yaparak partinin politikalarını ve projelerini anlatacak. Ayrıca, vatandaşların sorunlarını ve önerilerini dinleyip kayıt altına alarak, seçim sürecinde ve sonrasında partinin politikalarına yansıtmak için çalışacaklar.

Açılış törenlerine MHP milletvekili adayları İlyas Topsakal, İbrahim Yüksel ve Hami Korkmazlı ve Hüseyin Demir katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bunları da sevebilirsiniz