ŞERİF KILAĞUZ TEKRAR ADAY

Asarcık MHP’li Belediye Başkanı Şerif Kılağuz,tekrar Belediye Başkanlığına aday gösterildi.

Şerif Kılağuz,aday gösterilmesinin ardından bir basın açıklaması yaptı.
Şerif Kılağuz şöyle dedi;

İki dönemdir durmadan duraklamadan , gece gündüz demeden büyük özveri ve hassasiyet ile siz değerli vatandaşlarımıza hizmet etmeye gayret ettik. Üretken ve Gönül belediyeciliği anlayışı ile ilçemizin öncelikli ihtiyacı olan projeleri gerçekleştirerek ilçemizi geleceğe hazırladık. Ulaşılabilir belediyecilik anlayışı ile siz değerli vatandaşlarımızın sorunlarını her daim dinleyip çözümler ürettik. Her mahallemizin her vatandaşımızın sesine kulak vererek eşit ve adil bir yaklaşım sergiledik.

31.03.2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip ERDOĞAN ve Milleyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ takdiriyle tekrardan Samsun Asarcık ilçemizin belediye başkan adayı olarak gösterilmiş bulunmaktayım. Türk Milletinin teminatı olarak gördüğümüz Cumhur İttifakı ile Türkiye yüzyıl hedefleri doğrultusunda ilçemizi hep birlikte daha da ileriye taşıyacağız. Şahsım adına bu süreçte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip ERDOĞAN ve Genel Başkanımız Liderimiz Devlet BAHÇELİ Beyefendiler başta olmak üzere Genel Merkez Yöneticilerimize, Milletvekillerimize, MHP ve AK Parti İl Başkanlarımıza , İlçe Başkanlarımız ve teşkilatlarımıza şükranlarımı sunarım.
Görevden değil gönülden sloganı ile çıktığımız bu yolda edindiğimiz tecrübe ve bilgi birikimi ile siz değerli hemşehrilerim ile birlikte güzel ilçemiz Asarcık için daha yapacak çok projemiz, çok işimiz var.
Sevgi ve saygılarımla,

ŞERİF KILAĞUZ
ASARCIK BELEDİYE BAŞKANI

Bunları da sevebilirsiniz