Sınava Girecek Öğrenciler Yemekte Buluştu

Samsun’un Salıpazarı İlçesinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi öğrencilere motivasyon yemeği düzenlendi.

 

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül 18-19 Haziran 2022 tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesi öğrencilerle bir araya geldi. Sınava girecek öğrencilere tavsiyelerde bulunan Başkan Akgül, öğrencileri kendi çocukları gibi gördüklerini ve başarılı olmaları için her türlü gayreti ve çalışmayı yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini belirtti.

 

Salıpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen sınav öncesi motivasyon yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Halil Akgül, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz, 18-19 Haziran 2022 tarihlerinde YKS sınavına girip ter dökecekler. Her birinize ayrı ayrı üstün başarılar diliyorum. Allah sizlere zihin açıklığı ve üstün başarı nasip etsin.Gençlerin heyecanlarını kabul ederek şunu da eklemek isterim ki evet akademik başarı önemli ama öyle insanlar tanıyoruz ki akademik başarıları olmadan da hayatın her alanında çok başarılı olmuşlardır. O nedenle bu sınavlar hayatın sonu değil, stres yapmayın. Bütün gençlerimize sonsuz başarı dileklerimi iletiyorum” dedi.

 

Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş ve Şube Müdürleri de öğrencileri yalnız bırakmadı.

Bunları da sevebilirsiniz