SİAD Yönetim Kurulu, toplantısını,Yönetim Kurulu üyelerinden, yine Sinoplu bir işyeri olan Halime Şahin’e ait Sinop Sofrası’nda gerçekleştirdi.
Samimi, sıcak ve dostane bir atmosferde geçen toplantı, aynı zamanda son derece verimli ve ufuk açıcı oldu.
Sinop’un değerleri, iş dünyasının ihtiyaçları ve derneğin geleceğe yönelik hedefleri üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu; karşılıklı fikir alışverişiyle yeni kararlar alındı ve yol haritası netleştirildi.
SİAD Genel Başkanı Fatih Candar Can,toplantı sonunda ev sahibi Sinop Sofrasina tesekkür etmeyi ihmal etmedi.
F.C.Can şöyle dedi;
” Böylesine güzel bir ortamda bizleri ağırlayan Sn. Halime Şahin’e ve Sinop Sofrası ekibine misafirperverlikleri için teşekkür ederiz. Birlik, dayanışma ve ortak vizyonla SİAD olarak Sinop için çalışmaya devam edeceğiz.”





