SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE YUVA ISITAN SOBA YARDIMI

 

EKİPLER TESPİT ETTİKLERİ 30 AİLEYE SOBALARINI ULAŞTIRDI

BAŞKAN DEMİRTAŞ MEVSİMSEL ŞARTLARI DİKKATE ALARAK VATANDAŞLARIMIZA  HER ZAMAN DESTEK OLUYORUZ

Hayır Çarşısıyla da birçok noktada ihtiyaç sahibi ailelerin destekçisi olan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, soğuk kış günlerinde de vatandaşı unutmadı. Sosyal Belediyecilikte öncülüğünü sürdürdü.

İlkadım Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında yaptığı yardımlar ve desteklerle vatandaşın her ihtiyacında yanında oluyor. Bu kapsamda Sosyal Yardım Müdürlüğü havaların soğumasıyla birlikte gerçekleştirdiği soba desteğiyle ihtiyaç sahiplerinin umudu oluyor.

İlkadım ilçesinde yardıma muhtaç ailelere eşya yardımlarıyla dikkatleri üstüne çeken İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü, ihtiyaç sahibi ailelere el uzatmaya devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarına devam eden ekipleri yapılan denetimler sonrası tespit edilen 30 haneye soba yardımında bulundu. Tespit edilen aileleri Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş, Sosyal Yardım Müdürü Cemalettin Çakır ile birlikte ziyaret ederek çalışmaları yakından takip etti.

“Hizmet önceliğimiz vatandaşlarımız”

Hizmetlerde her zaman önceliğin vatandaş olduğunu dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş “Sosyal belediyecilik hedefimiz doğrultusunda vatandaşımızın her ihtiyacında yanında oluyoruz. Soğuk kış günlerinde vatandaşımızın mağdur olmaması için soba yardımında bulunduk” dedi.

Sobalarını alan vatandaşlar duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a teşekkürlerini ilettiler.

Bunları da sevebilirsiniz