Şükrü NEİŞ: İŞ GARANTİLİ MESLEK EDİNDİRME KURSLARİ AÇACAĞIZ

Bafra belediye başkan adayı Elektrik mühendisi Şükrü Neiş: İş Garantili Meslek Edindirme Kursları Açacağız dedi.

Seçim Çalışmalarına ve projelerini açıklamaya devam eden Yeniden Refah Partisi Bafra belediye başkan adayı Elektrik mühendisi Şükrü Neiş Elifli Sanayi sitemizi ziyaret etti.
Başkan adayı Neiş yaptığı açıklamada,
Sanayi sitesi başkanımız Asım Celal Usta, Can- Ay tekstil Aydın Başhan, Mes kalıp makina Mehmet Serim, Mars Ambalaj, Erkan Özgür Uzun, Orsam Çuval Onur Bey, Mob Pazar Mustafa Kaya Pazar Tekstil Murat Orduluoğlu ile birlikte olduk. Değerli sanayici ve iş insanlarımız ile çalışan kardeşlerimizi ziyaret ederek istişare ettik.Yakın ilgi ve misafirlikleri için çok teşekkür ediyorum.

Yeniden Refah Partisi Bafra belediye başkan adayı elektrik mühendisi Şükrü Neiş önemli bir projesini daha açıkladı. Neiş, Belediye başkanlığımızda işçi ve işveren buluşmasını sağlayacağız. Koordine içinde olarak iş garantili meslek edindirme kursları açarak işsizlikle mücadele başlatacağız. Şehrimize yeni yatırımcıların gelmesi için başta Ticaret ve sanayi odası, Ziraat odası, ticaret borsası, iş insanlarımız ve derneklerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte gayret edeceğiz. Siz Belediye başkanı olarak yerinizde oturursanız sonuç alamazsınız.Yatırımcılara karşı teşvik edici ve yönlendirici olmak gerekir. Yatırımcılara gitmek görüşmek, önlerini açmak, desteklemek ve ikna etmek gerekir. Fuarlara katılmak, yenilikleri takip etmek, ortak akıl ile hareket etmek, enerjik çalışmak gerekir. Bafraya sevdalı olmak, insanımızı düşünmek, bilimi esas almak tüm Bafrayı kucaklamak gerekir. Biz bunları başaracağız. Gençlere kadınlara kısacası İnsanımıza iş yuvalara aş icin koşacak ve enerji harcayacağız.Diyerek açıklamalarını tamamladı.

Bunları da sevebilirsiniz