TECAVÜZ SAHNESİ PSİKOLOJİMİ BOZDU

 

Kulyas: Lanetin Bedeli

10 Mayıs’ta vizyona giren korku filmi “Kulyas Lanetin Bedeli” ve oyuncu Kübra Kılınçkaya’nın çekimlerde yaşadığı psikolojik zorluklar.

İçerik Uyarısı: Haberde tecavüz sahnesi ve travmatik deneyimlerle ilgili ifadeler yer almaktadır.


Kulyas Lanetin Bedeli

10 Mayıs’da vizyona girecek olan “Kulyas Lanetin Bedeli” isimli korku tarzındaki sinema filminin güzel oyuncusu Kübra Kılınçkaya, çekimler sırasında ve sonrasında psikolojik durumunu toparlamakta zorlandığını ifade etti. Çekimler sırasında cin filmi olması sebebiyle sorunlar yaşadıklarını ve bu tarz olayların normal olmayacağını vurguladı.


Kübra Kılınçkaya

 

Kübra Kılınçkaya: “Her şey aslında yönetmenimiz Yunus Şevik’in gerçekçi ve doğru bir sahne istiyorum demesiyle başladı. Tecavüz sahnesindeki partnerim Onur Serimer ve ben yönetmenimizin bu sözü üzerine gerilsek de konsantre olup role girip işimizi yaptık, çekimler sırasında bu duyguyu gerçekten yaşadığımı hissettim. Bu bende aşağılanmış hissini uyandırdı, hiçbir şey yokken ağlama krizlerine girmeye başladım, çekimler bittikten sonra rüyalarıma girdi gece uykusuzlukları baş gösterdi. Kendi kendimi tedavi yolunu buldum bunun benim işim olduğunu sadece senaryo olduğunu kendime telkin yoluyla işledim ve kurtuldum.”

Senaryosu ve çekilen sahneleriyle uzun süre konuşulacak gibi görünen “Kulyas Lanetin Bedeli” isimli korku tarzındaki sinema filmi oyuncularında sınırlarını hayli zorlamışa benziyor.

 

BASIN DANIŞMANI

SELÇUK AKA

© 2026 – Kulyas Lanetin Bedeli | Basın ve Tanıtım Sayfası

 

Bunları da sevebilirsiniz