Tekkeköy’ün Birçok Mahallesine Doğalgaz Müjdesi

Tekkeköy’ün Her Mahallesine Doğalgaz

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, “Söz verdiğimiz gibi imarını tamamladığımız tüm mahallelerimizi doğalgazın konforu ve rahatlığı ile buluşturuyoruz” dedi.

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar Samgaz  Yatırım Müdürü Hakan Baltaoğlu ve İşletme Müdürü Murat Aras ile birlikte Tekkeköy İstiklal Mahallesi, Kirazlık Mahallesi, Çay Mahallesi ve Yavuzlar Mahallesi başta olmak üzere imarı tamamlanan tüm mahallelere doğalgaz verilmesi için protokol imzaladı.

2019’da Tekkeköy’ün Tüm Mahalleleri Doğalgaza Kavuşacak

İmar çalışmaları tamamlanan mahallelerin doğalgaza kavuşacağı müjdesini paylaşan Başkan Togar, “Söz verdiğimiz gibi imar çalışmaları tamamlanan mahallelerimizde doğalgaz çalışmaları başlıyor. Samgaz Yatırım Müdürü Hakan Baltaoğlu ve İşletme Müdürü Murat Aras ile birlikte doğalgaz protokolümüzü imzaladık. 2019 yılı içerisinde imarı tamamlanan ve daha önce tespit çalışmaları yapmış olduğumuz yatırım planı içerisine alınan mahallelerimiz artık doğalgaz ile buluşacak” dedi.

Togar, “Amacımız Her Mahallemize Doğalgaz Verebilmek”

Doğalgazın avantajlarından ve konforundan herkesin faydalanması için çalışmaların devam ettiğine dikkat çeken Togar, “Amacımız ilçemizin her mahallesine doğalgaz verebilmek. Bunun içinde önemli çalışmalar yaptık. Özellikle yürütmüş olduğumuz imar çalışmaları ile imarı tamamlanan bölgeleri tek tek doğalgaz ile buluşturacağız. Hedefimiz 2019 yılı içerisinde tespit çalışmalarını ve imarını tamamladığımız her mahallemize doğalgaz verebilmek” şeklinde konuştuk.

Doğalgazın Konfor ve Avantajlarından Herkes Yararlanacak

2014 – 2019 yılları arasında doğalgaz ile ilgili önemli adımlar atıldığına vurgu yapan Togar, “Beş yıllık hizmet süremiz içinde ilçemizin 17 Mahallesinde 1238 hanemizin doğalgaz almasını sapladık. Yıllardır çeşitli nedenlerle doğalgaz arzı sağlanamayan birçok mahallemize söz verdiğimiz gibi doğalgaz bağlattık. Hedefimiz önümüzdeki dönemde ilçemizin tüm mahallelerini doğalgazın konfor ve rahatlığı ile buluşturmak” ifadelerini kullandı.

Bunları da sevebilirsiniz