TERCİHSİZLİK NEDİR?

Tercih yapmak bizi bütünden ayırır mı? Tercihsiz kaldığımızda neler olur? Tercihler insan hayatında ne kadar önemli? En doğru Tercih TERCİHSİZLİK mi? Hayatımız tercih yaparak geçiyor. Tercih yaparken de bu ve bunlara benzer sorular ortaya çıkıyor. Dünya Değişim Akademisindeki Değişim Uzmanlarına sorduk ve hayatı cevaplarla birlikte bilgilendik.

“Tercihsiz insan hiçbir şeye karşı değildir, çünkü hiçbir şeye taraf değildir. Birey bir şeye taraf olunca başka bir şeye karşı olmak zorundadır. Herhangi bir şeye karşı veya taraf olan insan hayatını ikiye bölmüş olur. Bu da onun bölünmesine neden olur. Bölünmüş insan bütünlüğünü kaybeder ve hayat onun için cehenneme dönüşmeye başlar. Bu bölünmeden kurtulmak için tercihsiz olmak gerekir. Kendini tercihle koşullandırmamış bir insan ortaya çıkan her şeyin tadını çıkarabilir. Kendini enerjik hissediyorsa, canlılığın tadını çıkarır; yorgunsa yatağa yatıp dinlenerek gevşemenin tadını çıkarır.

BİL Kİ BU EVRENDE TADINI ÇIKARAMAYACAĞIN HİÇBİR ŞEY YOK, YETER Kİ SEN TERCİHSİZ VE ŞARTLANDIRILMAMIŞ OL!

Eğer kişi kendisini hep sağlıklı olmaya şartlandırmışsa, hastalanınca mutsuz olacaktır. Birey bir tercih yapınca mutsuzlukla karşılaşır. Oysa hiçbir tercih yapmayınca her şey mutluluk verici olur. Bu da başarı demektir. Başarının gerçek anlamı doğal olmaktır çünkü sen doğal olunca kesinlikle mutlu olacaksın. İşte başarı budur! SEN DOĞAL OLUNCA HAYATTA KARŞINA ÇIKAN HER ŞEYDEN ZEVK ALACAKSIN. Doğayla, Dünyayla, Evrenle bütünleşeceksin. Doğal bir bütünlük hali yaşamaya başlayacaksın.”
BÖYLE BİR BAŞARI HER ŞEYE DEĞER!!!!!!!

Bunları da sevebilirsiniz