TOPLUM DESTEKLİ POLİS ŞUBESİNİN YAPTIĞI ÇALIŞMAYA BAŞKAN DEMİRTAŞ’DAN DESTEK GELDİ

 

BAŞKAN DEMİRTAŞ GENÇ ÇİFTLERİ TEBRİK EDİP KAMPANYAYA DESTEK VERMELERİNİ İSTEDİ

Mutluluğa Kurşun Sıkma Geleceği Karartma” sloganlı afişlerle vatandaşlar bilgilendiren Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesine destek İlkadım Belediyesi Başkanı Necattin Demirtaş’dan geldi.

Kültürümüzün bir parçası olan bayram, düğün, nişan, asker uğurlaması, spor müsabakası gibi etkinlikler sırasında/sonrasında ateşli silahla havaya ateş açılması sonucunda istenmeyen olaylar yaşanmasını önlemek, kamu düzeninin sağlanması ve toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla “Mutluluğa Kurşun Sıkma Geleceği Karartma” kampanyasına ile farkındalık oluşturmak isteyen Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi yeni evlenecek genç çiftlerin mutluluklarına ortak olup kampanya hakkında davete gelenleri bilgilendiriyor.

“112 arayıp bizleri bilgilendirin”

Özellikle yeni evlenecek çiftleri nikah merasimlerinin  takip eden ekipler,İlkadım Belediyesi Derebahçe Düğün Salonu’nda evlilik yolunda ilk adımı atan Mehmet Can&Ece çiftinin mutlu anlarına İlkadım Belediyesi Başkanı Necattin Demirtaş’la birlikte katılım sağladı. Önce kısa tanıtım filmini ardından da kampanya hakkında davetlilere bilgiler aktaran ekipler, sevinçlerin üzüntüye dönüşmemesi için sizlerden destek istiyoruz. Sizlerde mümkün oldukça çeşitli organizasyonlarda ateşli silahları kullananları bizlere 112 hattını arayarak bilgilendirmelerinizi istiyoruz.”dedi.

“Genç çiftleri tebrik etti, destek istedi”

Genç çiftleri tebrik eden ve mutluluklar dileyen Başkan Demirtaş,” Çiftlerimizin nikahlarını kıyarak en mutlu günlerine ortak olurken bu mutluluğun acı bir şekilde son bulmaması için Toplum Destekli Polislik Şubesince gerçekleştirilen bilinçlendirme çalışmalarına destek olma şansı yakaladık. Maalesef hepimiz bu eğlencelerde birkaç kendini bilmezin yaptı hataları görüyor ve duyuyoruz. Bu eğlencelerde silah sıkılmaması ve konvoylarda trafiği aksatacak hareketlerin yapılmaması için belediye olarak gereken tüm desteği sağlamaya hazırız. Polis teşkilatımızın bu konuda ne kadar hassas olduğunu biliyoruz ve aynı hassasiyeti hem düğün sahiplerinden hem de tüm halkımızdan bekliyoruz. Bu vesile ile bu güzel tarihte dünya evine giren tüm çiftlerimize mutluluklar diliyorum’ dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Demirtaş, genç çiftlere Kuran-ı Kerim, Türk Bayrağı ve evlilik yolunda imza atıkları kalemi çifte hediye etti.

Bunları da sevebilirsiniz