TÜFEKCİ YABANCILAR ÇARŞISI’NDA

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekci, Yabancılar Çarşısı Dernek Başkanı Alaaddin Sayın, Yabancılar Çarşısı Esnaf Odası Başkanı Olcay İnanç ve çarşı esnafı ile bir araya geldi.

“YABANCILAR ÇARŞISI BU ŞEHRİN SEMBOLLERİNDEN BİRİDİR”

Kuruluşu 1990’lı yıllara dayanan Yabancılar çarşısının şehir için önemini vurgulayan Tüfekci, “Bu şehrin sembollerinden olan çarşımızı korumak ve daha iyi işler hale getirmek şehrimizin ticaret hacmi için çok önemlidir. Burada bulunan esnafımızın rahat bir şekilde ticaretini yapabilmesi ve o dolu dolu günlerine dönebilmesi için çalışacağız. Böyle sembol mekanları korumazsak şehrin kimliğini, tarihini ve ruhunu kaybederiz.” dedi.

“ESNAFA DESTEK ARTIRILACAK”

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekci, mevcut esnaf ve üretici desteklerinin yetersiz olduğunun altını çizerek, “Esnafımız ve üreticilerimize verilen destekler sadece lafta ‘destek’ oluyor. İçinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntılardan dolayı esnafımız yıllardır bırakın kar etmeyi, dükkanının kirasını zor öder hale geldi. ‘İYİ’lerin iktidarında Samsun ekonomisini canlandırmak ve kişi başı milli gelirini, gayri safi katma değerini ve toplam geliri yeniden yukarılara çekmek için her sektörde projelerimiz hazır. Samsun için gece gündüz demeden çalışacağız hiç şüpheniz olmasın.” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz