Tüm Gücümüzle Çalışıyoruz

Ülke genelini ve Salıpazarı İlçesini etkisi altına alan kar yağışı nedeni ile sahalarda hazır bekleyen Salıpazarı Belediyesi ekipleri, kar yağışı sonrası 7/24 mesai yapıyor.

Çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Halil Akgül, “Hemşerilerimizi de olumsuz koşullara karşı dikkatli olmaları noktasında uyarıyor, mecbur olmadıkça dışarıya çıkmalarını istemiyoruz” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ HASTALAR

Salıpazarı Belediyesi kar yağışı nedeniyle hayatın olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Akgül, ana grup yollarımızı açık tutabilmek için yoğun mesai harcıyoruz. Önceliğimiz hastalar ve hamileler. 112 ile koordineli bir şekilde acil hastalarımıza ve hamilelerimize ulaşmak için insan gücü bir çaba gösteriyoruz” dedi.

Belediye ekipleri yoğun kullanılan bölgelerin yanı sıra dış mahalle bağlantı yollarını da açmaya çalışıyor.

CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri başta olmak üzere Temizlik ekiplerinin de aralıksız mesai yaptığını söyleyen Salıpazarı Belediye Başkanı Akgül, “İlçemizde yaşanan kar yağışı ile buzlanma sonrasında hemşerilerimizin günlük yaşamının sekteye uğramaması ve en önemlisi de ulaşımda aksaklık yaşanmaması için çalışıyoruz. Hemşerilerimizin mağdur olmaması için karla mücadele araçlarımız ve ekiplerimiz aralıksız mesailerini sürdürüyor. Hepsini canı gönülden kutluyorum” dedi.

KIŞ LASTİĞİ UYARISI

Vatandaşlara kişisel tedbirleri alma noktasında uyarılarda bulunan Başkan Akgül,“Bizler karla mücadelemizi sürdürürken, vatandaşlarımızı da kişisel tedbirlerini almaya, kış lastikleri olmadan dışarı çıkmamaya davet ediyoruz. Vatandaşlarımızın her türlü talep ve şikâyetlerini ivedilikle çözüme kavuşturmak için inanın tüm gücümüzle çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

Bunları da sevebilirsiniz