TÜRKÇEM EYVAH OYUNU İLGİYLE İZLENDİ

Bafra Belediyesi ve Bafra Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile Bafra Belediyesi Kültür ve Sanat Galerisi’nde tiyatro kurslarına katılan lise grubu öğrencileri karşılarına ilk kez çıktıkları Bafralı tiyatro severlerden tam not aldı.

Eğitmenliğini ve yönetmenliğini Remziye Cezairli’nin yaptığı lise grubu tiyatro öğrencileri, Türkçeye yerleşen yabancı kelimelere mizahi bir yaklaşımla anlatıldığı ve Türkçe’nin korunması amaçlı “Türkçem Eyvah” komedi oyunu Bafra Belediyesi Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Konservatuvarın Lise düzeyi öğrencileri tarafından sergilenen “Türkçem Eyvah” adlı iki perdelik oyun izleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

“Türkçem Eyvah” oyunu ile lise düzeyi tiyatro kursu öğrencileri tüm yıl öğrendiklerini ve yeteneklerini sergileyerek tiyatro dünyası için de ilk adımlarını atmış oldu.

Bafra Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde ilkokul tiyatro gurubu, ortaokul tiyatro grubu, lise tiyatro grubu, üniversite tiyatro grubu ve yetişkin tiyatro guruplarına ilgi her geçen gün artıyor.

Bunları da sevebilirsiniz