Ulaştırma Bakanı Bafra’da !

Bafra’da ölümlü ve yaralanma kazalarına sebebiyet veren Tofaş kavşağı artık sorun olmaktan çıkıyor.
Bafra Tofaş kavşağı, özellikle bazı saatlerde servis araçları, Özel araçlar ve Sanayi bölgesine gidecek araçların eklenmesiyle birlikte çok sıkça kazalara sebebiyet vermesinden dolayı çok sık gündeme gelmişti.

Geçtiğimiz günlerde Samsun AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları ile görüştüklerini en kısa sürede Tofaş kavşağı, sorununu bir çözüme kavuşturacaklarını ifade etmişlerdi.

ULAŞTIRMA BAKANI BAFRA’DA

Bir dizi incelemelerde ve ziyaretlerde bulunmak için Samsun’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Samsun Valiliğini ziyaretinden sonra AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı’nın girişimleriyle Bafra’ya gelerek Bafra’nın en büyük sorunlarından biri olan Tofaş Kavşağını inceleyerek bilgiler aldı.

KIRCALI,PROJE ÜZERİNDEN

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a Tofaş kavşağında yapılması planlanan çalışmaları proje üzerinde anlattı.Projeyi ve çevreyi inceleyen Bakan Turhan,Karayolları Bölge müdürüne talimat vererek kavşak için ne yapılması gerekiyorsa bir an önce yapılmasını istedi.

ÇOK GÜZEL BİR YATIRIM OLACAK

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı,yaptığı açıklamada; “Bu kavşak Allah izin verirse çok kısa bir sürede bitecek. Sürekli kaza olan bu kavşaktan Bafralılar kurtulacak.

UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

Vekil Kırcalı,Bafra Belediye Başkanımız Hamit Kılıç ,İlçe Başkanımız İbrahim Semiz ve Teşkilatımızla uyum içinde çalışıyoruz.Bu Uyum sayesinde Bafra’ya Çok güzel yatırımlar kazandıracağız Dedi.

Kırcalı,Öncelikle Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a, Samsun Valisi Osman Kaymak’a, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a ve Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun” diye konuştu.

BAŞKAN KILIÇ:YAKINDA ÇÖZÜME KAVUŞACAK

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise, Vekilimiz Sayın Orhan Kırcalı bu proje ile yakından ilgilendi. Proje hayata geçtiği zaman kentin trafiğinin ciddi bir anlamda rahatlatacağını kaydetti. Başkan Kılıç,İnşallah Tofaş kavşağı yakında çözüme ulaşacak dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti Samsun Milletvekilleri Av. Orhan Kırcalı, Fuat Köktaş,Ahmet Demircan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir,AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu,Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç eşlik etti.

TOFAŞ KAVŞAĞINDA MEYDANA GELEN BAZI KAZALAR

10 Nisan 2016 Otomobil bisiklete vurdu 1 Ölü 2 Yaralı

11 Mart 2017 Motosiklet ile otomobil çarpıştı 2 yaralı

22 Aralık 2017 Otomobil ile Kamyonet çarpıştı 1 Ölü 2 Yaralı

13 Nisan 2017 Virajı alamayan otomobil işyerine girdi 1 yaralı

09 Ağustos 2019 plakasız motor ile yabancı plakalı otomobil çarpıştı.3 Yaralı

11 Nisan 2019 iki otomobil çarpıştı 2 yaralı

Bunları da sevebilirsiniz