ÜMİT AĞKIRAN GÜVEN TAZELEDİ

3 MAYIS TÜRKÇÜLÜK GÜNÜNDE gerçekleştirilen 1.olağan Genel Kurulda mevcut Başkan Ümit Ağkıran Alp Ocakları Genel Başkanı seçilerek güven tazeledi. Genel Kurulda, Çepni Boyu Federasyonu adına İç Anadolu Bölge Başkanı Hürriyet Cemal Özkaynak Divan başkanı olarak görev aldı.
Dünya Avşarlar Birliği üyesi ve Tüm Niğde Dernekler Konfederasyon başkanı Mehmet Avşar Divan Üyesi,
Kızık Boyu Birliği Federasyon üyesi ve Kızılcahamam Kızık Köyü dernek başkanı Orhan Tepecik de yine Divan üyesi olarak görev aldılar.

Ahi Evran Ocağı İş Adamları Derneği Genel Başkanı Yunus Çelik ve Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Başkanın TBMM danışmanı Bilal Habeşi Bey’in konuşmalarıyla Genel kurul coşku ve heyecan dolu bir atmosferde gerçekleşti. Alp Ocaklari Genel Baskanliğına secilen Ümit Ağkıran;
“Varlık amacımızı ve Türk lük gurur ve şuuru ile bezenen Türk milliyeyçilerinin Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve Türk milletinin yegâne kurtuluş reçetesi olduğunu belirttiği konuşmasında,tüm Oğuz boylarını merkeze alan bir Türk milliyetçiliği fitilini ateşlediklerini belirterek, ayrılıkçı değil,bütünleyici bir Türk milliyetçiliği vurgusu” takdir topladı. 40 delege ile 3 mayıs günü yapılan 1.olağan genel kurul da bütün delegelerin oyunu alarak seçilen Ümit Ağkıran;”ilk işimiz,”Anadolu’da Türk birliği “mesajıyla konuşmasını sonlandırdı.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir