ÜNİVERSİTELER ARASI TURNUVADA İLKADIM MUAYTHAİ SPORCULARI 3 TÜRKİYE ŞAMPİYONU DERECESİ İLE DÖNDÜ

 

FARKLI KİLOLARDA 3’Ü BİR ARADA TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLAN SPORCULAR TURNUVANIN GÖZDESİ OLDULAR

Üniversite Sporları Federasyonu ve Türkiye Muay Thai Federasyonu organizasyonuyla, Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Üniversiteler Muay Thai Türkiye Şampiyonasına 19 Mayıs Üniversitesi adına katılım sağlayan İlkadım Belediyesi GSK Muaythai takımı farklı kilolarda 3 Türkiye Şampiyonası ile Samsun’a döndü.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi Doç. Dr. Mustafa Karadağ ve Türkiye Mua Thai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız şampiyonaya katılan sporculara başarılar dileyerek start alan turnuvada 35 farklı üniversiteden, kadınlar ve erkekler kategorilerinde 120 sporcu mücadele etti.Heyecanlı karşılaşmalarla başlayan muay thai maçları, yapılan seremoni ile devam etti. Balıkesirli vatandaşlar tarafında yoğun ilgiyle izlenen turnuvada, gençlerin gerçekleştirdikleri kıran kırana mücadeleler nefesler tutularak izlendi. 60 Kg  erkek kategorisinde Türkiye Şampiyonu kursiye çıkan Bekir Karaömerlioğlu ardından bayan oyuncuların performansları da erkekleri aratmadığı müsabakada bayan kategorisinde verdikleri mücadele ile İlkadım GSK sporcularından 51 KG Türkiye Şampiyonu Tuğbanur Kıvrak,60 KG Türkiye Şampiyonu Devrim Aydın’la beraber 3 madalyayı almaya hak kazandı. İlkadım’lı sporcuları, spor severler ayakta alkışladı.

Takım olarak turnuvalarda başarı gösteren İlkadım GSK sporcuları 21-30 Eylül tarihlerinde Samsun’da düzenlenecek olan “Fısu Universıty World Dh Cup Combat Sports’a” katılmaya hak kazandılar.

Bunları da sevebilirsiniz