USTA: VAATLERİN TAKİPÇİSİYİZ

Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e vaatlerinin durumunu sordu. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Usta “Mustafa Demir’in vaatlerinin, Samsunlulara verdiği sözlerin takipçisi olacağıma söz vermiştim. Mustafa Demir, tam 200 gündür görevde…” dedi.

Zamdan Başka İcraat Göremedik

Usta, “Samsunlular, “Sudan ulaşıma, parkomattan mezar ücretine bir seri zamdan başka bir şey görmedik.” diyorlar. Seçim öncesi, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Canikli, Samsun’a geldi, “Cumhurbaşkanımızın özel talimatı için buradayım, Samsun’u medikal sanayi merkezi yapacağız.” dedi; Mustafa Demir ilk icraat olarak Mediclust’tan desteğini çekti. Katma değerli üretimin, sanayinin önü tıkandı.” Dedi.

Yatırımcı Vezirköprü’de Yer Bulamıyor

Sözlerine “Mustafa Demir, “Vezirköprü’ye OSB yapacağız, sanayi bölgesi yapacağız.” dedi. Vezirköprü’ye yatırım yapmak isteyenler veya yatırımını büyütmek isteyenler yer bulamıyoruz diyorlar. Olanı da terk edecek gibi gözüküyor…” diyerek devam eden Usta, “Bir kenevir işi vardı, tarımsal üretimiyle, imalat sanayisiyle entegre tesisler kurulacaktı, unutuldu gitti gibi… Tarım, desteklenecekti. Bırakın desteklemeyi, tarımın kalbinde santrale, mangal kömürcülüğüne izin verildi.” dedi.

Samsun Sahipsiz, Vaatler Ne Durumda?

“Samsun spor kenti olacaktı, okçuluktan buzpatenine halihazırda planlanan etkinlikler de iptal ediliyor, Süper Ligde Samsunumuzu temsil eden Samsun Canik Bayan Basketbol takımına sahip çıkılmıyor, Samsun sahipsiz bırakılıyor, ne yazık ki hiçbir gayret göremiyoruz.” diyen Usta, “Ak Parti’de 100 günlük eylem planları oluyor, yapılan işler raporlanıyor… Mustafa Demir de, varsa bizim göremediğimiz icraatları, zaman zaman bir anlatsa çok iyi olur. Öğrensin Samsunlular, ne durumda şu vaatler:” sözleriyle Demir’in seçim öncesinde sözünü vermiş olduğu vaatlerin listesini paylaştı.Resim önizlemesi

Bunları da sevebilirsiniz