USTA’DAN KÖYTÜR’E ÇIKARMA

İYİ Parti Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, mahkeme tarafından daha önce iflası verilen KÖYTÜR’ü ziyaret etti, işçilerle bir araya geldi.

DEVLET DAHİL OLMALI

İşçilerin, ödemelerini gecikmeli olsa da aldıklarını ancak günü belli olmadığı için kredi ödemelerinde sorunlar yaşadıklarını ve temelde KÖYTÜR’ün kapanmamasını istediklerini belirtmeleri üzerine Usta, “TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda da konuyu daha önce dile getirmiştik, Manisa’daki Keskinoğlu firması için Devlet nasıl araya girip işi çözdüyse, KÖYTÜR meselesinde de Devlet konuya dahil olmalıdır” dedi.

HÜKÜMETTEN BEKLETİMİZ ÜRETİMİN DEVAM ETMESİDİR

Samsun’da bu üretimin devam etmesi gerektiğine vurgu yapan Usta, “İşçilerin ve Samsun bölgesinde KÖYTÜR’e bağlı olarak çalışan 200 civarındaki tavuk çiftliğinin de ayakta kalması için Hükümetten beklentimiz, daha önce de ifade ettiğimiz gibi, üretimin devam etmesidir” diye ekledi.

BİZ O KISMIYLA İLGİLENMİYORUZ

Konunun sahiplik yanıyla ilgilenmediklerine dikkat çeken Usta, “Sahibi kim olursa olsun, yönetimi kimde olursa olsun biz o kısmıyla ilgilenmiyoruz. Bizim ilgilendiğimiz kısım; burada sağlıklı bir yönetim oluşturulsun ve KÖYTÜR’ün üretimi devam etsin” dedi.

Resim önizlemesiResim önizlemesi

Bunları da sevebilirsiniz