USTA’DAN TÜRK TELEKOM İSYANI (YALNIZ BIRAKTINIZ!)

Samsun Milletvekili ve İYİ Parti Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erhan Usta, Samsun Türk Telekom Bölge Müdürlüğünün Trabzon’a taşındığının kesinleştiğini söyleyerek isyan etti.

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde, Samsun Türk Telekom Bölge Müdürlüğünün Trabzon’a taşınacağı gündeme gelmiş ve Usta konuyu Meclis gündemine getirerek durdurulmasını istemişti. Aynı günün akşamında Ak Partili siyasiler tarafından; bu karardan vazgeçildiği, bölge müdürlüğünün taşınmayacağı duyurulmuştu.

Usta sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, Türk Telekom’un personellerine gönderdiği maili paylaşarak, taşınmasının onaylandığını ve bu mücadelede yalnız bırakıldığını söyledi.

Usta’nın paylaşımları şöyle:

GÖZ BOYAMAK İÇİNMİŞ

Usta, “Türk Telekom Bölge Müdürlüğünün Samsun’dan Trabzon’a taşınacağını TBMM’de gündeme getirmiş ve isyan etmiştik. Bu karardan dönüldüğü de AKP’lilerce gazetelere servis edilmişti.

Tabii ki yine göz boyamak içinmiş. Telekom’un bugün personeline gönderdiği maili paylaşıyorum” dedi.

BENİ VE SAMSUN’U BU MÜCADELEDE YALNIZ BIRAKTINIZ

“Taşınmasına göz yumup, tepkilerimiz sonrası gazetelere “kurtardık” diye haber servis ettirenler neredesiniz?” diye soran Usta, “yine beni ve Samsun’u bu mücadelede yalnız bıraktınız! Ama ben bu işin peşini bırakmayacağım! #SamsunSahipsizDeğildir” diye ekledi.

Bunları da sevebilirsiniz