Van Valisi Ozan Balcı, yaptığı konuşmada tüm İslam aleminin Ramazanını kutlayarak, “Bu vesileyle, devletimizin gerçek sahibi olan milletimizin birlik ve beraberliği için canlarından çok sevdikleri değerleri feda eden başta şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
İftar programına Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İran Dostluk Grubu Başkanı, AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatür, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Jandarma Tümgeneral Ünsal Bulut, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Van İl Jandarma Komutanı Jandarma Tuğgeneral Mücahit Avkıran, Van İl Emniyet Müdürü Murat Mutlu, Van Başkale 6’ıncı Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Ümit Çelik, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Başkanı Abdulahat Arvas, Milliyetçi Hareke Partisi ( MHP) Van İl Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Güngöralp, Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanı Binbaşı Fırat Aslan ve Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Kahraman katıldı.
‘GECE GÜNDÜZ, YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN, CANLA BAŞLA, AŞKLA VE ŞEVKLE MİLLETİMİZE HİZMET ETMİŞLERDİR’
Ramazan ayında birlikte olduklarının altını çizen Van Valisi Ozan Balcı, “Güvenlik koruyucularımız, askerimiz, jandarmamız ve polisimizle birlikte memleketimizin birlik ve beraberliği ile hemşerilerimizin huzur, refah ve esenliği için gece gündüz, yağmur çamur demeden, canla başla, aşkla ve şevkle milletimize hizmet etmişlerdir. Devlet ve millet olarak her zaman güvenlik korucularımızın yanındayız. Onların ve kıymetli ailelerinin fedakarlıklarının farkındayız. Korucularımız, devletimizin ve milletimizin en zor günlerinde devletin ve milletin yanında durmuş; hemşehrilerimizin huzuru ve refahı için her zaman doğru çizgide yürümüşlerdir. Bu nedenle korucularımızın önemini biliyor ve onları önemsiyoruz. Devlet ve millet olarak yaptıkları hizmetlerin farkındayız. Bu vesile ile, Allah’tan bu güzel günlerde birlik ve berberliğimizi daim etmesini diliyorum.” diye konuştu.







