… VE BAŞLADI BAFRA’DA FESTİVAL ZAMANI

Bafra Belediyesi tarafından bu yıl 4.sü yapılacak olan Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivalibaşladı.

Birbirinden farklı etkinliklerin ve konserlerin yer alacağı festivalde katılımcılar adrenalin dolu ve eğlenceli beş güngeçirecekler.

27-31 Temmuz tarihleri arasında 5 gün sürecek ve dolu dolu geçecek festivalin etkinlik takvimi de dikkat çekici.

Kayıt ve kamp yerleşim işlemlerinin devam edeceği festivalin ilk gününde Workshop çalışmaları Su Kabağı İşlemeciliği, Zembil/ Sepet Örücülüğü, Kilim Dokumacılığı gibi Geleneksel El Sanatları Atölye faaliyetleri, Mini Futbol/Voleybol, Badminton, Ayak Tenisi, Masa Tenisi,Dart, İp Atlama, Yakan Top, ATV Safari, Zipline, Salıncak, Tırtıl Safari, Traktör Safari, Survivor Yarışması (Ödüllü), ŞınavYarışması (Ödüllü), Plank Yarışması, Halat Çekme  ile sportif faaliyetler, Tandem ve Single Uçuşları ve Yamaç Paraşütü Akrobasi Gösterileri gibi havacılık etkinlikleri yer alıyor.

Birinci gün ayrıca geleneksel kamp ateşi etrafında aşıkatışması ile katılımcılar keyifli anlar yaşatılması hedefleniyor.

Kapıkayafest’in Bafra’nın ve bölgenin tanıtımında oldukça önemli rol üstlendiğini ifade eden Bafra BelediyeBaşkanı Hamit Kılıç, Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’mizin hayırlısıyla startını verdik. Dördüncüsünü gerçekleştirdiğimiz festivalimizde çok sayıda doğa ve sporsever vatandaşlarımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirecek festivalimize tüm hemşehrilerimi davet ediyorum” dedi.

Türkiye’nin “İklim Değişikliği” temasını işleyen ilk festivali olacak olması ile de dikkat çeken 4.Kapıkaya Uluslararası Doğa Sporları ve Kültür Festivali’nin açılış töreni 28 Temmuz Perşembe günü saat 10.00’da yapılacak.

Bunları da sevebilirsiniz