VEZİRKÖPRÜLÜ ÖĞRETMENLER DEPREM BÖLGESİNDE SICAK YEMEK DAĞITTI

Vezirköprü Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi koordinasyonunda Kahramanmaraş İli Nurhak İlçesinde sıcak yemek dağıtımı yaptılar ve çocuklara küçük hediyeler götürdüler. Müdür Erkan Ulaşır, ”Görevimiz birlik ve beraberlik içinde yerine getirdik ”dedi.

Depremzedeleri unutmadıklarını hatırlatan Vezirköprü Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi Müdürü Erkan Ulaşır, “Vezirköprü Anadolu Lisesi, Köprülüler Anadolu Lisesi, Hatice Kemal Kayalıoğlu Fen Lisesi, Vezirköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi, Vezirköprü Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonları da 7 bin kişilik yemek pişti ”dedi.

‘GÖREVİMİZ LAİKİ İLE YERİNE GETİRDİK’
Önemli bir görevi yerine getirdiklerini aktaran Vezirköprü Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi Müdürü Erkan Ulaşır, “Özel kutularda deprem bölgesine ulaşan yemek özellikle Nurhak İlçesi Kullar köyünde deprem sonrası ilk sıcak yemek olarak depremzede kardeşlerimize ulaştırtırdık. Çadır kalplarındaki çocukların yüzlerinde küçükte olsa bir tebessüm oluşturmak çok önemliydi. Merkez anaokullarımız ve ilkokul öğretmenlerimiz de oyuncak ve etkinlik malzemeleri hazırladılar ve çocuklarımıza verdik. Yaklaşık 30 öğretmen ve personelden oluşan ekip gün boyu 3 çeşit sıcak yemeği depremzedelere dağıtmanın mutluluğunu hep beraber yaşadık”diye konuştu.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz