YAŞAR’A ÖNEMLİ GÖREV


İYİ Parti Samsun Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu üyesi Bedri Yaşar’a önemli görev…

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atandı. 

Muğla Milletvekili Metin Ergun'un Başkanlığını yürüttüğü İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorunlu Başkan Yardımcılı görevine atanan Bedri Yaşar, ülke yönetiminde yerinden yönetimin önemine vurgu yaparak; İYİ Parti'nin Millet İttifakı ile yerelde yakaladığı başarıyı, ülke yönetimine talip olduklarında da yakalayacaklarını ifade etti.

"Bu önemli görevle bizleri onurlandıran Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi başta olmak üzere değerli yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diyen Yaşar, şunları söyledi:

"Öznesi insan olan, insana hizmet olan belediyecilik hizmetleri konusunda değerli başkanlarımızın kısa sürede kat ettiği mesafe ortadadır. Özellikle virüs salgını sürecinde yüreklere dokunan, çaresiz insanlara çareler üreten değerli belediye başkanlarımızı bu vesile ile bir kez daha tebrik etmek istiyorum. İYİ Parti ile belediyeler iyi oldu ve bunu halkımız gördü. Bu ivme ve başarı bizi ülke yönetimine de taşıyacaktır. Bu konuda en ufak tereddüdümüz bulunmamaktadır. Aynı kararlılık ve azimle iyilik için, iyiler için mücadeleye devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın."

Bunları da sevebilirsiniz