YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDEN BÜYÜK KONGREYE DAVET

 

 

Yeniden Refah Partisi 19 Mayıs İlçe Başkanı Enver Şenocak, partisinin 2.Olağan Büyük Kongresi’nin 6 Kasım Pazar günü yapılacağını belirterek, kongreye katılmak isteyen ler için, bir otobüs doldurduk, ikinci otobüs için çalışmalarımız devam ediyor dedi. Kongremize katılmak isteyen vatandaşlar bizimle iletişime geçebilir.

PROJELERİMİZLE SAHADAYIZ

Şenocak; Yaklaşık İki buçuk senedir göreve getirildiğimiz günden bu güne İlçe Yönetimimizle beraber sürekli sahada olmaya çalışıyor ve genel Başkanımız Sayın Dr.FatihErbakan’ın selamını halka iletiyoruz. Vatandaşlardan gördüğümüz tevecüh bizi daha çok heyecanlandırıyor.  19 Mayıs İlçemizde  Mahalle ziyaretlerimiz, stant  çalışmalarımız, esnaf gezilerimiz,  yapılıyor. Haftalık toplantılarımızı ilçemizdeki toplantıya uygun farklı  işyerlerinde yapıyoruz. Sadece Seçimde değil, her zaman halkın içinde olmaya gayret ediyoruz. Ülkemize , İlçemiz için Yeniden Refah gelmesi için canla başla çalışacağız. dedi.

ANKARA’DA TARİH YAZILACAK

Şenocak, Samsun’umuzu Ankara’da bin kişinin üzerinde bir katılımla temsil etmeyi hedefliyoruz, bizi yok saymaya çalışan medyaya Ankara’da öyle bir fotoğraf vereceğiz ki hiçbir Siyasi partinin bugüne kadar yapamadığı bir kalabalıkla bir coşkuyla 6 Kasım 2022 tarihinde inşallah partimizin iktidara yürüyüşünün  fotoğrafını Türkiye’ye vereceğiz. dedi.


Bunları da sevebilirsiniz