Yılmaz: Bayramlar bu milletin en müstesna günleridir

ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Bayramların ülkemizde en müstesna günler olduğunu söyleyen ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz, Ramazan Bayramının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diledi. Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu, insanların barış ve kardeşçe yaşadığı, İslam alemi başta olmak üzere ve tüm insanlığa huzur ve barışın geldiği bir bayram dileyen Yılmaz: “Bayramlar aynı zamanda milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin yaşandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.” dedi.

Başkan Yılmaz sözlerine şöyle devam etti: “Dostluğu, sevgiyi, saygıyı, aşımızı, ekmeğimizi soframızı, hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramında yaşadığımız onca zorluklara rağmen bir ve beraber, dimdik ayaktayız. “diye konuştu.

Her geçen gün büyüyen, gelişen ve Türkiye’nin en önemli sivil toplum kuruluşları arasında yerini şimdiden almaya çalışan büyük ASİYAD ailesi olarak Türk halkının Ramazan Bayramını tebrik eden Yılmaz: “Biz ASİYAD ailesi olarak her daim halkımızın emrinde, Türk milletinin gönlünde yer almaya ve her bayram olduğu gibi bu bayramda da gönüllere girmeye ve yer etmeye devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi dirliğimizi, birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Yüce milletimizin mübarek Ramazan Bayramı kutlu olsun”

Bunları da sevebilirsiniz