YILPORT SAMSUNSPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI KABİRLERİNİN BAŞINA TAŞIDI

Yılport Samsunspor kazandığı şampiyonluk kupası ile vefat eden başkanların yanı sıra, yöneticilik yapmış olan ve takıma gönül veren taraftarlarlalar la birlikte ebedi mekanlarına götürdü.

07 Mayıs Pazar günü görkemli bir törenle şampiyonluk kupasını alan Yılport Samsunspor, Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Genel Müdür ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, Samsunspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, futbolcular ve taraftarlarımız ile şampiyonluk kupasını vefat eden başkanların yanı sıra yöneticilerine ve taraftarlarımıza götürdü.

SAMSUNSPOR’DAN AKTI VEFA
İlk olarak Kıranköy mezarlığına giden takımımız, burada başkanımız Yüksel Yıldırım’ın babası Garip Yıldırım ve kardeşi Mehmet Yıldırım, Başkan Vekili Mustafa Kemal Erkanat ve eski yöneticilerimizden Ali Alanyurt ile Recep Hun, takım otobüsü sürçücüsü Asım Özkan ve taraftarımız dan Osman Volkan Bingül’ün mezarını ziyaret etti. Ardından Derecik mezarlığında Efe Aksakal, Çatalarmut Mezarlığında Rukiye Yılmaz (Şirin Ana) ziyaret edildi. Öğleden sonraki programda Asri mezarlıkta eski başkanlarımızdan Fehmi Sağlamer, Fevzi Tombuloğlu, Arslan Çınar, Emin Kar ile eski yöneticilerimizden İhsan Kalkavan, Tarık Kaptan, Tarık Darende ve Yüksel Özan ziyaret edildi. Son olarak Dikbıyık mezarlığında Mehmet Soykan ve Çarşamba Göğceli mezarlığında eski başkanlarımızdan Hasbi Menteşoğlu, Bülent Semizoğlu ve taraftarımız Emre Uyanıkoğlu’nun mezarları ziyaret edilerek dualar eşliğinde bugünkü program sona erdi.
Köksal ÖNER

 

Bunları da sevebilirsiniz