Zafer Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Selma Ersin Siper Bayanlardan Tam Destek Sözü

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi öncesi Zafer Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Selma Ersin Siper Bayanlardan yoğun ilgi görürken onlardan seçim için tam Destek sözü aldı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi öncesi sahalara meydanlara güçlü adımlara inen Zafer Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Selma Ersin Siper, Beşyol Esnafı ile Bafra Modern Büyük Pazar Yerleri Esnafını seçim için destek ziyaretinde Zafer Partisi Bafra İlçe Başkanı Askerinden Emekli Astsubay Bülent Çakır, Zafer Partisi Kadın Kolları Bafra ilçe Başkanı Ayşegül Çakır ve
Zafer Partisi Gençlik Kolları Bafra ilçe Başkanı Muhammed Akdemir yanında eşlik ettiler.

Zafer Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Selma Ersin Siper 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için seçim çalışmaları start verdi.

Zafer Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Selma Ersin Siper seçim startını ilk olarak doğuyup büyüdüğü Çilhane Mahallesi’ndeki Esnafları ziyaret ederek başladı.

“Mahallesinden Selma Ersin Siper’e Tam Destek Sözü”

Belediye Başkan Adayı Selma Ersin Siper ziyaretler kapsamında mahallesindeki esnaflardan tam destek alırken kendisine de büyük ilgi alaka gösterdiler.

“Bafra ve Halkımız için Kalıcı ses getirecek Projeler ”

Başkan Adayı Selma Ersin Siper ziyaretlerinde öncelikle, Bafra ve Halkımız adına kalıcı ve ses getirecek çok önemli projeleri anlatırken, el ilanı broşürlerini de kendi eliyle taktim etti.

” Bayanlardan ve Modern Büyük Pazar Yeri Esnafından Selma Ersin Siper’e Tam Destek Sözü “

Bafra’nın pazar haftası olduğu için Modern Büyük Pazar Yeri Esnafını ziyaret eden Zafer Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Selma Ersin Siper özellikle burada başta bayanlar olmak üzere her esnafın taktirini beğenisini toplarken onlardan da seçim için tam Destek sözü aldı.

Başkan Adayı Selma Ersin Siper Modern Büyük Pazar Yeri Esnafı ziyaretinde özellikle bayanların ilgi alakası karşılaşırken karşılıklı sıcak sohbetlerde geçti.

Özellikle bayan söz hakkı konusunda Zafer Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Selma Ersin Siper’in Bafra Belediye Başkan adayı olarak cesaretinden dolayı kendisini kutluyoruz. Özellikle biz bayanları çok mutlu etmiştir. kendisine 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde tüm gücümüz ve oylarımızla birlikte tam destek vereceğiz.
Bu seçimde değişiklikten yana olduklarını bunu da Selma Ersin Siper Belediye Başkan Adayımız ile oylarımızla inşallah değiştiririz.

“Sizlerin Gücünüzü ve Oy Desteğinizi Bekliyorum “

Zafer Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Selma Ersin Siper ise sizlerin gücü ve değerli oylarıyla Bafra Belediye Başkanı olmak istiyorum. Nasip olursa bize laik görürseniz Bafralıların Belediye Başkanı olacağım.

” Adaletli Yönetim ve Kalıcı Projeler Olacak “

Belediye yönetimde Adaletli yönetim olacak Baframızı akıcı, kalıcı ve güzel dokunuşlarla söz ettirecek konuşulacak projelerle ileriye taşıyacağız dedi.

‘”Sizin sıkıntınız ve sorununuz Bizim Baş Tacığımızdır Hep birlikte çözeceğiz ”

Belediye Başkan Adayı Selma Ersin Siper, herkesin sorunlarını sıkıntılarını birebir dinleyerek kendisi not alarak bu sorunlarınız ve sıkıntılarınız bizim baş tacığımız akıllı yönetimle çalışma ile hep birlikte beraber çözümler üreterek çözeceğiz size söz veriyorum sizlerin Halkın belediyesi olacak dedi.

 

Bunları da sevebilirsiniz