Zafer Partisi Canik İlçe Başkanı Mitat Oytun oldu

Mitat Oytun Zafer Partisi Canik İlçe Başkanlığına atandı

Samsun’da teşkilatlarda yenileme gerçekleştiren Zafer Partisi’nde Canik İlçe Başkanlığına Mitat Oytun atandı. Başkan Oytun, Canik ilçesinin iktidar tarafından yıllarca arka plana itildiğini ifade ederek, “Canik ilçemizin hak ettiği hizmeti alması için çalışmaya başlıyoruz.” dedi.

Zafer Partisi Samsun’da teşkilatlanmaya devam ediyor. Faruk Şen’in Zafer Partisi Samsun İl Başkanlığına atanmasından sonra ilçe başkanlıkları yeniden kurulmaya başladı. Canik İlçe Başkanlığı görevine getirilen 35 yaşındaki Mitat Oytun, 15 yıldır inşaat ve otomotiv sektöründe iş hayatını sürdürüyor. Evli 3 çocuk babası Oytun, kendisine verilen görevin sorumluluğunun farkında olduğunu ve Canik ilçesine hizmet için var gücüyle çalışacaklarını söyledi.

“CANİK’İN HAK ETTİĞİ HİZMET İÇİN BAŞLIYORUZ”Zafer Partisi Canik İlçe Başkanı Mitat Oytun, Canik için gece gündüz çalışacaklarını belirterek, “Cumhuriyetimizin kuruluşunda meşale şehir Samsunumuzun önemli ilçelerinden Canik, bugün hak ettiği gelişmişliğe ulaşamadı. Atatürk izinde Türk milliyetçisi Zafer Partisi, halkımızın kaynaklarını Türk halkına kullanma konusunda kararlı. Canik ilçemiz iktidar tarafından yıllarca gözardı edildi ve arka plana itildi. Hak ettiği hizmeti alması için Canik için çalışmaya başlıyoruz.” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz